Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ultima poză postată de Simona Halep cu Toni Iuruc. Cei doi au decis să divorţeze

FOTO | Ultima poză postată de Simona Halep cu Toni Iuruc. Cei doi au decis să divorţezegalerie foto

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep trece printr-o perioadă complicată, atât pe plan sportiv, cât şi pe plan personal. Jucătoarea de 30 de ani şi Toni Iuruc vor divorţa, iar anunţul a fost făcut public chiar de bărbatul cu care a făcut cununia civilă în urmă cu un an.

Simona Halep a trecut printr-o perioadă cu multe evenimente.

Pe plan sportiv, din luna august şi până în prezent, a învins-o pe Beatriz Haddad Maia, scor 6-3, 2-6, 6-3, în finala turneului de la Toronto, s-a retras înainte de meciul din turul doi de la WTA Cincinnati şi a fost eliminată surprinzător încă din primul tur al Grand Slam-ului de la US Open.

Totodată, sportiva de 30 de ani trece prin schimbări majore şi în viaţa personală. La un an după cununia civilă cu Toni Iuruc, cei doi divorţează.

Anunţul a fost făcut chiar de încă soţul în acte al Simonei Halep.

“Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărţim! Nu mai insistaţi, este ultima mea ieşire publică….De restul se vor ocupa avocaţii în cel mai civilizat mod cu putinţă. Mulţumesc de înţelegere!”, a declarat Toni Iuruc, pentru Fanatik.

După divorţ, Simona Halep ar urma să se mute într-o altă ţară, mai precis în Franţa, la Nisa, un superb oraş de pe Coasta de Azur, aşa cum informează Orange Sport.

Ultima poză postată de Simona Halep alături de Toni Iuruc

Simona Halep a preferat să îşi ţină relaţia privată, departe de ochii lumii şi ai fanilor. Ea postează destul de des, dar ultima dată unde apare alături de Toni Iuruc a avut loc îb urmă cu un an. Mai exact, din luna septembrie a anului trecut, cu ocazia cununiei civile dintre cei doi.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Tot în septembrie 2021, dar la data de 27, cu ocazia zilei sale de naştere în care a împlinit 30 de ani, Simona Halep a postat un mesaj de mulţumire pentru toate urările primite.

În postare apare şi o poză principală cu Toni Iuruc, tot de la evenimentul în care cei îşi uniseră destinele.

Cum a fost cununia civilă dintre Simona Halep şi Toni Iuruc

La data de15 septembrie 2021, Simona Halep şi Toni Iuruc şi-au spus ”da” într-o ceremonie care a avut loc pe plaja restaurantului Fratelli, din staţiunea Mamaia.

Ulterior, cele peste 300 de persoane care au asistat la cununia civilă au fost invitate la petrecerea care a avut loc acelaşi local.

Simona Halep şi Toni Iuruc şi-au invitat prietenii, rudele şi apropiaţii, însă la eveniment au participat şi câteva personalităţi, printre care: Ion Ţiriac, Ilie Năstase, Gică Hagi, Gică Popescu, Ciprian Marica, Ionuţ Lupescu sau Florin Răducioiu.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: simona haleptoni iuruc 

viewscnt
Articole similare