Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Suntem jos". Gică Popescu şi-a pierdut speranţa şi face un anunţ sumbru: "Nu văd potenţial"

"Suntem jos". Gică Popescu şi-a pierdut speranţa şi face un anunţ sumbru: "Nu văd potenţial"
Comentarii

Naţionala României e ultima în grupa de Liga Naţiunilor cu Bosnia, Muntenegru şi Finlanda, iar fostul tricolor, Gică Popescu, a făcut un anunţ sumbru.

Gică Popescu, înaintea meciurilor României din Liga Naţiunilor

România va disputa în septembrie ultimele două partide din Nations League, pe 23, la Helsinki, cu Finlanda, iar, pe 26, la Bucureşti, cu Bosnia şi Herţegovina.

După cele trei înfrângeri din grupă şi victoria cu Finlanda, preşedintele Farului Constanţa, Gică Popescu, nu mai crede în minuni. 

Fostul căpitan al primei reprezentative nu vede sfârşitul perioadei slabe a naţionalei României şi nici potenţial pentru rezultate bune în duelurile cu Finlanda şi Bosnia. 

"Nu văd ce s-ar putea schimba de la ultimul meci (n.r. - 0-3 cu Muntenegru) până în luna septembrie. O ruşine naţională e rezultatul din Giuleşti. Suntem atât de jos încât mi-e greu să cred că lucrurile vor avea o întorsătura atât de puternică încât să avem două victorii. Nu văd potenţial de a face două victorii una după alta. 

Când vii la naţională trebuie să ai motivaţie şi dacă vii de la Dunărea Calafat să îmbraci tricoul naţionalei. Am zis, bă, dacă în grupa asta nu triumfăm, suntem vai de noi. Şi aşa este. Asta înseamnă tricoul naţionalei în primul rând, atitudine, spirit, suflet, inimă", a declarat Gică Popescu la Fotbal Show. 

Vineri, FRF a publicat pe site-ul oficial lista preliminară de convocări pentru stranieri pentru următoarea acţiune a echipei naţionale.

Afla mai multe despre: gică popescu 

viewscnt
Articole similare