Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu se ”autopropune” la Chelsea! Ce a declarat antrenorul CFR-ului după demiterea lui Thomas Tuchel

Dan Petrescu se ”autopropune” la Chelsea! Ce a declarat antrenorul CFR-ului după demiterea lui Thomas Tuchel

Chelsea

Comentarii

Înfrângerea umilitoare din Champions League cu Dinamo Zagreb a fost picătura care a umplut paharul pentru Thomas Tuchel (49 de ani) la Chelsea. Noua conducere a decis să îl demită pe neamţ şi este în căutarea

În această perioadă de mercato, Chelsea a cheltuit aproape 300 de milioane de euro, ca o încercare a noii conduceri de a readuce titlul la Londra.

Până în acest punct, dintre nou-veniţi, numai Raheem Sterling pare să fi meritat suma uriaşă investită în transferul său.

Defensiva lui Chelsea a fost ”curăţată” în urma plecării lui Roman Abramovic, întrucât, în timpul în care se realiza vânzarea clubului, conducerea nu a putut oferi noi contracte.

Dacă londonezii păreau să fie în ascensiune în debutul acestui sezon, după remiza cu Tottenham, dar înfrângerile dureroase cu Leeds şi Southampton au afectat grav vestiarul.

Eşecul cu Dinamo Zagreb a fost picătura care a umplut paharul pentru Thomas Tuchel, care a fost demis la doar un an şi trei luni după ce reuşise să ridice Liga Campionilor cu Chelsea.

Dan Petrescu se ”autopropune” la Chelsea

Decizia conducerii a fost una mai mult decât surprinzătoare şi nu a fost primită bine de o bună parte din suflarea londoneză, neamţul fiind văzut ca un idol şi un lider pe Stamford Bridge.

Chelsea se află astfel în căutarea unui nou antrenor, iar favoritul pentru post este Graham Potter, actualul antrenor al lui Brighton, care a mai fost dorit de United şi Tottenham în trecut.

În cadrul conferinţei de presă dinaintea duelului cu Ballkani, Dan Petrescu a fost întrebat despre evenimentele petrecute la fosta sa echipă.

”Bursucul” a recunoscut că a fost supărat că Chelsea a pierdut şi s-a autopropus, mai în glumă, mai în serios, în locul lui Thomas Tuchel, spunând că s-ar duce pe gratis.

"Sunt supărat. Aseară am ajuns abia pe final. Am văzut vreo 30 de minute, am rămas singur să mă uit. Când am văzut că a pierdut... nu mă aşteptam.

Eu sunt ocupat, sunt la CFR. Vă daţi seama că nu se vor gândi ei la mine. Gratis m-aş duce!", a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare