Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl poate lăsa Dică pe bancă pe favoritul patronului? ”E dezordonat” Avertisment pentru FCSB: ”Sper să nu sară pe vreun englez”

Îl poate lăsa Dică pe bancă pe favoritul patronului? ”E dezordonat”  Avertisment pentru FCSB: ”Sper să nu sară pe vreun englez”

FCSB

Comentarii

Criticat constant după venirea la FCSB, Joyskim Dawa (26 de ani) a gafat în mai multe rânduri la noua echipă, dar continuă să prindă primul 11 pentru că este unul dintre favoriţii patronului Gigi Becali, care visează să îl vândă pentru un profit important.

După un prim sezon bun în Liga 1, la Botoşani, Joyskim Dawa a parcurs faimosul drum către FCSB, fiind achiziţionat de Gigi Becali pentru 350.000 de euro.

Internaţionalul camerunez a fost titularizat încă din primele meciuri la club şi a gafat la numeroase goluri deja, însă încă nu şi-a pierdut locul în primul 11.

Patronul a vorbit la superlativ despre acesta chiar şi după meciurile modeste făcute, în condiţiile în care pe Vadim Raţă l-a dat afară fără să facă vreo gafă.

În orice caz, Gigi Becali continuă să aibă încredere în jucător, chiar dacă nici antrenorul nu mai are rădbare cu acesta, iar criticile continuă să se adune.

Vorbind despre meciul West Ham - FCSB, Valeriu Răchită i-a avertizat pe cei de la FCSB că Joyskim Dawa reprezintă o slăbiciune şi că nu se potriveşte stilului de joc dorit de vicecampioană.

Îl poate lăsa Nicolae Dică pe bancă pe favoritul patronului la meciul cu West Ham?

"Dawa sper să nu sară pe vreun jucător englez, să mai facă vreun penalty, o lovitură liberă sau să ia cartonaşe.

E un jucător dezordonat, nu e pentru ce şi-ar dori FCSB. Nici nu are tehnica deposedării, joacă la rupere şi nici nu construieşte.

La FCSB, fundaşii ar trebui să ştie cu mingea, să paseze, să iasă cu mingea la picior, să joace între linii. Dawa joacă cu minge lungă şi majoritatea în aut.

Aşa cum a spus şi Dică, dacă va mai greşi în continuare, va ieşi din primul 11", a spus Valeriu Răchită, la Pro Arena.

Joyskim Dawa a evoluat în toate cele 13 partide disputate de FCSB în acest sezon, fiind integralist în 12 dintre acestea.

În ciuda faptului că este cotat la doar 650.000 de euro şi a evoluat numai în campioante de ”mâna a doua”, fundaşul camerunez a reuşit să însumeze nouă apariţii în tricoul naţionalei sale.

Afla mai multe despre: joyskim dawa 

viewscnt
Articole similare