Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Te duci la Voluntari?”. Dani Coman, anunţ de ultim moment despre revenirea în fotbal

”Te duci la Voluntari?”. Dani Coman, anunţ de ultim moment despre revenirea în fotbal

Fotbal intern

Comentarii

După promovarea echipei în Liga 1, Dani Coman (43 de ani) a părăsit-o pe Hermannstadt, nemulţumit de problemele financiare de la club. Fostul conducător al sibienilor este liber de contract din acel moment şi s-a zvonit că ar fi dorit de FC Voluntari.

Retras din fotbal în 2015, Dani Coman a făcut imediat pasul de pe gazon pe partea administrativă, devenind preşedintele Astrei Giurgiu.

Părtaţ la triumful neaşteptat din Liga 1 al echipei pregătite atunci de Marius Şumudică, fostul portar şi-a făcut un renume ca unul dintre cei mai capabil conducători din România.

Aşadar, când Astra a retrogradat neaşteptat, Coman a făcut pasul la Sibiu, pentru a pune umărul la salvarea lui Hermannstadt, formaţie afectată de grave probleme financiare.

Sibienii retrogradaseră alături de Astra, dar aveau speranţe că vor putea reveni în Liga 1 din prima încercare, chiar dacă aveau să intre în insolvenţă.

Lucru care s-a şi întâmplat: echipa pregătită de Marius Măldărăşanu s-a clasat pe locul al doilea în ultimul sezon al Ligii 2 şi a revenit în primul eşalon.

Însă, la nici o lună după debutul noului sezon, Coman a plecat şi de la Sibiu. Motivul? Preşedintele era nemulţumit de conducere, care avea restanţe la jucători şi staff.

Dani Coman, anunţ de ultim moment despre revenirea în fotbal

Aceştia nu mai fuseseră plătiţi de patru luni în momentul plecării lui Dani Coman, dar situaţia s-a remediat între timp, deşi mai sunt câteva prime restante la Sibiu.

Liber de contract, s-a zvonit că Voluntari l-ar dorit pe conducător, dar acesta a dezvăluit că nu a avut vreo discuţie cu ilfovenii, deşi se află în alte tratative.

Deocamdată nu am luat nicio decizie, sunt discuţii pe care le am. (n.r. Voluntari?) Nu e nimic adevărat, nu m-a sunat absolut nimeni, doar am mers la un meci şi s-a interpretat că m-aş duce acolo.

Eu nici când eram jucător, niciodată nu m-am certat pentru bani. M-am certat... dacă a fost vreodată să am discuţii contradictorii cu conducătorii de la momentul respectiv, le-am avut pentru echipă.

La fel voi face şi de acum încolo, pentru mine jucătorii sunt cei mai importanţi, dacă ei au linişte din puncte de vedere financiar, atunci şi eu, ca şi conducător, mă pot ocupa doar de fotbal”, a declarat Dani Coman.

Afla mai multe despre: dani coman 

viewscnt
Articole similare