Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antonio Sefer şi-a anunţat intenţia de a pleca de la Rapid: ”Vreau să fac pasul spre Europa”. Echipa din Liga 1 la care visează să revină pe final de carieră | EXCLUSIV

Antonio Sefer şi-a anunţat intenţia de a pleca de la Rapid: ”Vreau să fac pasul spre Europa”. Echipa din Liga 1 la care visează să revină pe final de carieră | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Aflat la al doilea sezon în Liga 1 alături de Rapid, Antonio Sefer (22 de ani) a dovedit că a progresat mult faţă de ultima stagiune şi ţinteşte plecarea în străinătate. Jucătorul giuleştenilor a dezvăluit însă că şi-ar dori să revină în România la finalul carierei.

Sosit la Rapid în februarie 2019, după despărţirea de Groningen (Olanda), Antonio Sefer se află alături de echipa din Giuleşti încă de când aceasta evolua în Liga 3.

Jucătorul de 22 de ani a fost părtaş la două promovări ale Rapidului şi a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei în acest sezon, întrucât îndeplineşte regula ”under” impusă de LPF.

Singurii ceilalţi doi fotbalişti care se încadrează la această categorie sunt Ştefan Pănoiu (19 ani) şi Alexandru Despa (20 de ani), dar ambii sunt mult sub nivelul lui Sefer.

Astfel, jucătorul crescut de Oţelul Galaţi a primit multe şanse de a impresiona şi chiar s-a remarcat în multe rânduri, prestaţiile sale ducând la discuţii serioase cu Hapoel Beer Sheva.

Deocamdată, negocierile cu echipa din Israel au picat, dar jucătorul doreşte în continuare să plece din Liga 1, preferabil după ce reuşeşte să câştige un titlu cu Rapid.

Antonio Sefer şi-a anunţat intenţia de a pleca de la Rapid

Contractul său expiră la finalul sezonului, iar giuleştenii ar dori să îl prelungească, însă cele două părţi nu au ajuns deocamdată la un acord.

Din această cauză, Rapid l-ar putea pierde gratis pe fotbalistul de 22 de ani pentru care de abia acceptase o ofertă de 400.000 de euro.

Totuşi, deşi îşi doreşte să facă pasul în străinătate, Antonio Sefer a punctat că visează să revină în Giuleşti la finalul carierei, înainte de a îşi agăţa ghetele în cui.

Un vis de-al meu ar fi să iau şi campionatul cu Rapid. Cred că orice jucător ar vrea un campionat cu Rapid, dar obiectivul nostru este să intrăm în play-off.

În România nu cred că mă voi regăsi, momentan, aici. Vreau să fac pasul spre Europa şi să mă menţin acolo cât mai mult timp, iar după, spre finalul carierei, să revin acasă, la Rapid”, a declarat Antonio Sefer, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: antonio sefer 

viewscnt
Articole similare