Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, ofertă concretă pentru fotbalistul cotat la 500.000 de euro! Lovitura încercată de giuleşteni | EXCLUSIV

Rapid, ofertă concretă pentru fotbalistul cotat la 500.000 de euro! Lovitura încercată de giuleşteni | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

După a şasea etapă a Ligii 1, Rapid se află pe poziţia a doua în clasament, la egalitate de puncte cu liderul Farul. Investiţiile făcute după venirea lui Dan Şucu la club au dat roade până acum, iar giuleştenii pregătesc o nouă lovitură.

Aducerea lui Dan Şucu alături de Rapid a fost una dintre cele mai inteligente mutări reuşite de orice club din Liga 1 în ultimii ani, întrucât îi pergăteşte pe giuleşteni pentru viitor.

Noul acţionar a investit 10 milioane de euro în construirea a două noi baze ultra-moderne, proiect care este foarte aproape de a fi terminat.

Pe lângă sumele importante investite în infrastructură, Rapid a reuşit să rezolve şi multe transferuri importante pentru preţuri scăzute, mult sub cele plătite de FCSB pentru jucători de un nivel similar.

Luând în calcul şi faptul că tocmai s-a mutat într-un nou stadion, Rapid a reuşit să devină probabil cel mai bine dezvoltat club din România, astfel că poate atrage multe dintre talentele ţării în Giuleşti, mai degrabă decât în Berceni sau la Cluj.

Iar conducerea pune la cale o nouă lovitură: sursele Orange Sport au dezvăluit că Rapid i-a oferit prelungirea contractului lui Antonio Sefer (22 de ani), unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei în atuala stagiune.

Propus la naţională de Adrian Porumboiu în urmp cu câteva luni, Sefer este jucătorul care îndeplineşte criteriul de vârstă impus de LPF echipelor din Liga 1.

Rapid, ofertă concretă pentru fotbalistul cerut la naţională

Deşi nu se va mai încadra la ”under” din stagiunea viitoare, fostul internaţional român de tineret, care a jucat sub tricolor şi la Jocurile Olimpice, este titularul incontestabil în flancul drept al Rapidului.

Sezonul trecut, una dintre criticile aduse jucătorului născut la Galaţi a fost că nu marchează destul, reuşind să puncteze pentru prima oară de abia în play-out, cu o execuţie de senzaţie din lovitură liberă.

Dacă stagiunea trecută a marcat doar o dată, Sefer a reuşit să înscrie deja de două ori în acest sezon. Ambele reuşite au fost marcate împotriva lui FC Argeş şi ambele reuşite au fost fabuloase.

După ce se zvonea că ar fi dorit de echipe din Israel, Sefer are şanse mari să continue la Rapid, dar ar dori o creştere de salariu, întrucât, la momentul actual, ar încasa ”doar” 5.000 de euro lunar.

Giuleştenii trebuie să se mişte rapid cu prelungirea, întrucât contractul jucătorului de 22 de ani va expira la finalul acestui sezon.

În iarnă, Sefer a fost dorit de o echipă din Turcia, au mai dezvăluit sursele Orange Sport.

În prezent, jucătorul Rapidului este cotat la 500.000 de euro de transfermarkt.

Afla mai multe despre: antonio sefer 

viewscnt
Articole similare