Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică pune piciorul în prag în privinţa unui nou-venit: ”Nu contează că s-au dat 850.000 € , nu trebuie să fie titular meci de meci” | VIDEO EXCLUSIV

Nicolae Dică pune piciorul în prag în privinţa unui nou-venit: ”Nu contează că s-au dat 850.000 € , nu trebuie să fie titular meci de meci” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În cadrul unei emisiuni-eveniment, Nicolae Dică s-a întors în fotoliul de expert din studioul Orange Sport în premieră după revenirea la FCSB. Antrenorul vicecampioanei a oferit detalii din culise şi a dezvăluit de ce nu evoluează unul dintre jucătorii pentru care Becali a plătit o sumă importantă.

În urma unui început dezastruos de sezon, care a dus la plecarea lui Toni Petrea de la club, Gigi Becali a decis să îl instaleze pe Nicolae Dică pe banca tehnică a vicecampioanei.

Fostul secund de la naţională a revenit astfel la echipa sa de suflet şi a reuşit să îşi îndeplinească obiectivul pe termen scurt, calificând-o pe FCSB în grupele Conference League.

Gigi Becali a investit masiv la echipă, astfel că Dică va avea şi misiunea de a îi integra pe toţi nou-veniţii, lucru care nu a decurs conform planului până acum.

Jucătorii care au făcut diferenţa pentru FCSB în Conference League au fost chiar cei care erau deja la club, precum Florinel Coman sau Andrei Cordea.

David Miculescu a lăsat de dorit până acum, în timp ce Bogdan Rusu nu a reuşit să marcheze înainte de a se accidenta.

Iar unul dintre jucătorii veniţi pe o sumă importantă nici nu a primit şansa de a avea un mare impact. Este vorba despre Eduard Radaslavescu (18 ani).

Transferat la pachet de la Farul, alături de Radu Boboc, pentru un milion de euro, Dică s-a ”scăpat” că 850.000 din această sumă a fost plătită pentru mijlocaşul central

Iar, deşi s-a investit atât pentru venirea sa, antrenorul FCSB-ului nu consideră că acesta este pregătit pentru a fi titular, deşi crede în talentele lui.

Nicolae Dică pune piciorul în prag în privinţa unui nou-venit

”(n.r. s-a vorbit mult de Radaslavescu, dar nu a prea avut şanse) A jucat în câteva meciuri. E un jucător de 18 ani, are doar 18 ani. Nu contează câţi bani s-au dat.

(n.r. pentru Becali contează) Mă refer că acum, dacă s-au plătit 850.000, nu înseamnă că trebuie să fie titular meci de meci, nu conteză că se plătesc nu ştiu câţi bani, aţi văzut şi pe la echipele mari.

S-au plătit zeci de milioane şi nu joacă. E un jucător de perspectivă, mie îmi place, îmi place cum se antrenează, de când a venit, de la zi la zi, îl văd mai bine şi este un jucător care mi-a plăcut când l-am băgat.

Mereu încearcă să ceară mingea, să fie în joc. Chiar dacă greşeşte, nu e o problemă, îmi plac jucătorii care au personalitate, care au curaj să vină să ceară mingea.

Din punctul acesta de vedere (n.r. că avea un stil de joc asemănător FCSB-ului la Farul), chiar spun că vă treaba asta la jucătorii care vin de la Farul.

Am o problemă la jucătorii care vin de la echipele mici, că eu cer pressing sus, presiune pe adversar, îmi place treaba asta.

Şi sunt jucătorii care vin la Steaua (n.r. FCSB) care sunt obişnuiţi să se ducă înapoi, de la echipele lor. Eu spun <<du-te sus>>.

Sunt lucruri pe care trebuie să le lucrez cu jucătorii, să îi fac să înţeleagă că suntem la Steaua (n.r. FCSB) şi trebuie să mergem peste adversar”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare