Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rareş Ilie şi-a anunţat ”revenirea” la Rapid! Când se va întoarce în Giuleşti: ”Le-am promis” | EXCLUSIV

Rareş Ilie şi-a anunţat ”revenirea” la Rapid! Când se va întoarce în Giuleşti: ”Le-am promis” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

După un singur sezon petrecut în Liga 1, alături de Rapid, Rareş Ilie (19 ani) a obţinut un transfer incredibil, la OGC Nice, în Ligue 1. Într-un interviu cu Orange Sport, ”tricolorul” mic a dezvăluit că are planuri să revină î

Rareş Ilie a apucat să evolueze în Liga 1 doar preţ de un sezon, înainte de a fi ”smuls” de OGC Nice din Giuleşti, în schimbul sumei de cinci milioane de euro.

Plecarea sa i-a permis Rapidului să investească masiv în transferuri, iar, graţie noilor veniri, fosta echipă a lui Ilie se află pe primul loc în SuperLiga şi se gândeşte la titlu.

Formaţia din Giuleşti a cucerit pentru ultima dată campionatul în 2003 şi este înfiinţată în 1923, astfel că ar putea sărbători 20 de ani de la ultimul titlu şi centenarul cu un triumf în Liga 1.

Într-un interviu cu Orange Sport, Rareş Ilie a dezvăluit că le-a promis foştilor săi colegi că va reveni în Giuleşti la finalul sezonului pentru a sărbători.

”Tricolorul” mic este de părere că Rapid ar merita să cucerească titlul şi şi-ar dori să poată sărbători un astfel de triumf alături de fosta echipă.

Rareş Ilie şi-a anunţat ”revenirea” la Rapid

”(n.r. te bucuri pentru Rapid?) Da, normal, urmăresc constant ce li se întâmplă, ţin legătura cu colegii de acolo şi mă bucur pentru ei şi le urez cât mai mult succes.

(n.r. la finalul sezonului vii să te bucuri în Giuleşti?) Da, da, le-am promis. (n.r. visezi la un titlu de campioană pentru Rapid?) Da, merită!

La ce grup e acolo şi cum îi cunosc eu pe băieţi, merită”, a declarat Rareş Ilie, pentru Orange Sport.

Titularizat în mai multe rânduri deja la Nice, Rareş Ilie a avut parte de un început greu în Franţa, întrucât nu este încă obişnuit cu ritmul de joc şi intensitatea din Ligue 1.

Totuşi, după ce venise în România să îl urmărească, este clar că Lucien Favre, noul său antrenor, are mare încredere în talentele jucătorului român.

Până acum, Rareş Ilie a reuşit să evolueze în cinci partide din opt disputate, fiind titular în patru dintre acestea.

Afla mai multe despre: rareş ilie 

viewscnt
Articole similare