Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie la FCSB! Va ajunge sub comanda lui Dică în iarnă. MM a confirmat

Revenire de senzaţie la FCSB! Va ajunge sub comanda lui Dică în iarnă. MM a confirmatgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a început sezonul dezastruos şi încă nu a reuşit să se scoată din ”groapa” în care săa băgat singură. ”Roş-aşbaştrii” au probleme grave în apărare, dar vor primi o mână de ajutor din iarnă, când vor beneficia de o revenire importantă.

FCSB a fost nevoită să înceapă sezonul cu trei fundaşi centrali noi în lot, care nu evoluaseră niciodată alături de oricare alt coechipier de pe postul său.

Dawa jucase alături de Haruţ la Botoşani, însă românul era folosit ca închizător, iar Gigi Becali oricum se convisese că nu doreşte ca acesta să joace în centrul apărării decât în situaţii de urgenţă.

Astfel s-a făcut ca vicecampioana s-a ia gol în fiecare meci de campionat disputat în acest sezon şi să se chinuie în Europa cu adversare mult mai slab cotate, precum Saburtalo şi Viking.

Singurele partide disputate în această stagiune de roş-albaştri în care aceştia nu au primit gol au fost cele cu Dunajska Streda, ambele fiind câştigate cu 1-0.

Din fericire pentru fanii roş-albaştri însă, FCSB va beneficia de o revenire de senzaţie în această iarnă, odată cu întoarcerea lui Iulian Cristea (28 de ani) pe gazon.

MM Stoica a confirmat în urma accidentării că acesta urmează să fie absent cel puţin şase luni, adică până în decembrie, în timp ce Fanatik anunţă că fundaşul va putea juca în ianuarie.

Revenire de senzaţie la FCSB

Din păcate, vorbim de la şase luni în sus. Şi la Iulică Cristea a fost şi foarte multă neşansă, pentru că atunci când a sărit la un duel aerian, a aterizat exact într-o gaură de la aspersorul care stropeşte terenul”, spunea MM Stoica în iunie.

Accidentat cât reprezenta echipa naţională a României, la prima dintre umilinţele suferite cu Muntenegru, Cristea nu a mai îmbrăcat tricoul FCSB-ului de pe 22 mai, de la meciul cu CFR din ultima etapă a play-off-ului.

După ce s-a operat, fundaşul central s-a apucat de recuperare, iar, conform sursei citate, va putea reveni la antrenamentele primei echipe încă din decembrie.

Însă, întrucât va fi o pauză de iarnă în Liga 1, între 17 decembrie şi 21 ianuarie, Cristea va putea juca într-un meci oficial din nou doar în ianuarie.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare