Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A fost scandal”. Fotbalistul atacat de Gigi Becali a semnat cu noua echipă: ”A plecat pe salariu foarte mare” | VIDEO EXCLUSIV

”A fost scandal”. Fotbalistul atacat de Gigi Becali a semnat cu noua echipă: ”A plecat pe salariu foarte mare” | VIDEO EXCLUSIV galerie foto

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a oferit detalii din culisele transferului lui Bogdan Planic (30 de ani) la FC Shabab Al Ahli Dubai (Emiratele Unite Arabe). Managerul general de la FCSB a dezvăluit că Maccabi Haifa nu voia să renunţe la sârb, dar acestuia i se plătise clauza.

Sosit la FCSB în vara lui 2017, de la Vojvodina, Bogdan Planic a devenit rapid unul dintre cei mai valoroşi apărători centrali din campionatul nostru.

Fundaşul sârb a fost om de bază pentru vicecampioană la ultima calificare în cupele europene, când FCSB a prins primăvara Europa League, fiind învinsă de Lazio.

Însă, în 2020, la începutul pandemiei, Planic a ajuns la cuţite cu Gigi Becali, întrucât nu a dorit să accepte scăderea salarială pe care încerca să o impună patronul.

Jucătorul de 30 de ani a fost băgat în şomaj tehnic de Becali, înainte de a pleca cu scandal la Maccabi Haifa, liber de contract.

Patronul FCSB-ului considera că i se datorează bani pentru mutare şi l-a atacat pe Planic în presă, însă eforturile sale de a recupera vreo sumă pentru sârb au fost în zadar.

Între timp, Planic a plecat şi de la Maccabi Haifa, fiind achiziţionat de FC Shabab Al Ahli Dubai, din Emiratele Unite Arabe, care i-a plătit clauza de reziliere de 1.800.000 de euro.

Fotbalistul atacat de Gigi Becali a semnat cu noua echipă

Formaţiei israeliană, pe care de abia o ajutase să ajungă în grupele Champions League după o absenţă de 13 ani, nu voia să renunţe la acesta, a dezvăluit MM Stoica.

Din păcate pentru Planic însă, mutarea nu a fost de bun augur până acum. La primul antrenament în Emirate, sârbul a suferit o ruptură de tendon, care îl va ţine pe bară în jur de trei luni, în funcţie de zona afectată.

Se scria încontinuu cum Haifa vrea să renunţe la Planic, acum s-a scris, acum două zile (n.r. vineri), ca să îi facă loc lui Burcă. Planic era plecat de la Haifa, oameni buni.

I s-a plătit clauza, au luat 1.800.000, nu voiau să îl lase să plece, a fost scandal că nu voiau să îl lase să plece, a plecat pe salariu foarte mare şi şi-a rupt tendonul la primul antrenament”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Se zvonea că Maccabi Haifa l-ar fi dorit pe Andrei Burcă în locul lui Bogdan Planic, dar mutarea nu s-a realizat, cel puţin deocamdată.

Afla mai multe despre: planic 

viewscnt
Articole similare