Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou TUN remarcabil pentru CFR Cluj. Fotbalistul campioanei României semnează direct într-un campionat de TOP din Europa

Un nou TUN remarcabil pentru CFR Cluj. Fotbalistul campioanei României semnează direct într-un campionat de TOP din Europa

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a obţinut calificarea în grupele Conference League şi şi-a îndeplinit deja primul obiectiv al acestui sezon. În plus, după o vară extrem de agitată, Dan Petrescu şi-a păstrat cei mai buni jucători din lot, însă discuţiile în privinţa unor eventuale plecări continuă pentru oficialii campioanei României.

Andrei Burcă, fundaşul lui CFR Cluj, este în vizorul echipei italiene Monza, nou-promovată în Serie A, scrie site-ul TuttoMercatoWeb. Deşi perioada de transferuri s-a încheiat, Monza încă este în căutarea unui fundaş central experimentat şi şi-a îndreptat atenţia din nou spre Andrei Burcă, în vârstă de 29 de ani. 

Monza, club deţinut de Silvio Berlusconi, joacă pentru prima dată în istoria sa în Serie A, însă are un debut de sezon dezastruos, cu înfrângeri pe linie în primele cinci etape, fiind singura echipă din actualul sezon fără punct obţinut.

Potrivit site-ului ziaristului italian Alfredo Pedulla, negocierile dintre Monza şi CFR Cluj pentru Burcă s-au desfăşurat în condiţii bune, săptămâna trecută, iar transferul se ridica la aproximativ 1,5 milioane de euro plus eventuale bonusuri. Cum perioada de mercato s-a încheiat, oficialii clubului italian au reluat acum discuţiile pentru a-l aduce în iarnă pe fotbalistul român.

Tot în vara acestui an, Andrei Burcă a fost dorit şi de Maccabi Haifa, echipă calificată în grupele Ligii Campionilor. Şi de această dată tranzacţia a picat în ultimul moment, astfel că fundaşul central a rămas la CFR Cluj, cel puţin până la finalul acestui an.

  • 3 titluri de campion şi o Supercupă a României a cucerit Andrei Burcă alături de CFR Cluj
  • 4 milioane de euro valorează Andrei Burcă pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare