Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, un nou atac la adresa lui Planic: "Din cauza lui am pierdut campionatul! Să răspundă pentru ce a semnat". Cere daune de milioane de euro

Gigi Becali, un nou atac la adresa lui Planic: "Din cauza lui am pierdut campionatul! Să răspundă pentru ce a semnat". Cere daune de milioane de euro

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (61 de ani) a lansat un nou atac la adresa lui Bogdan Planic (28 de ani), fundaşul care a rupt contractul cu FCSB şi a plecat de la echipă. Patronul roş-albaştrilor spune că din cauza lui Planic a pierdut echipa sa ultimele şanse la câştigarea titlului şi l-a ameninţat pe fundaşul sârb că va ajunge la comisii pentru gestul pe care l-a făcut.

Omul de afaceri a anunţat că FCSB îl va da în judecată pe Bogdan Planic, care, susţine Becali, mai avea contract cu echipa sa încă un an. Cu toate acestea, Planic şi-a depus memoriu şi a rupt contract cu FCSB, după ce nu şi-a primit banii timp de trei luni.

Becali spune că orice club îl ia pe Planic trebuie să plătească 10 milioane de euro, echivalentul clauzei de reziere a contractului sârbului cu FCSB. "Planic avea contract, trebuia să-l respecte. Clauza de reziliere era 10 milioane. Trebuie s-o plătească el sau clubul care îl ia. Din cauza lui s-a pierdut campionatul, mă refer la şansele astea pe care le mai aveam acum. Nu mai accept nicio negociere. Mergem la comisii, să judece legea. Trebuie să răspundă pentru ceea ce a semnat", a spus Gigi Becali, marţi, conform sport.ro.

Patronul roş-albaştrilor a vorbit şi despre derby-ul cu Dinamo, dar nu s-a mai avântat să dea pronosticuri sau declaraţii ironice, aşa cum făcea în trecut. "Nu pot să zic eu de Dinamo, aşa cum făceam pe vremuri. Se poate întâmplă orice. Aşa e la fotbal. Nu mai zic nimic", a mai declarat Gigi Becali, conform sursei citate.

Harlem Gnohere, Bogdan Planic şi Cristi Bălgrădean, trei dintre fotbaliştii pe care Gigi Becali i-a băgat în şomaj tehnic, au plecat de la FCSB după pandemia de COVID-19.

Afla mai multe despre: gigi becalibogdan planicfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare