Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FCSB, emoţii pentru play-off. Mihai Stoica: "Nu prea se vede, e complicat!"

EXCLUSIV | FCSB, emoţii pentru play-off. Mihai Stoica: "Nu prea se vede, e complicat!"

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (57 de ani) se teme ca nu cumva FCSB să rateze prezenţa în play-off-ul Ligii 1. Echipa roş-albastră are o singură victorie în campionat de la începutul noului sezon şi, din cauza programului încărcat, MM are emoţii cu prezenţa în play-off.

FCSB se află pe locul 13 în clasamentul Ligii 1 după opt etape jucate în campionat şi are doar o singură victorie. Mihai Stoica a spus că, în momentul de faţă, "nu prea se vede play-off-ul" la FCSB şi că programul încărcat va juca un rol extrem de important în atingerea obiectivului.

EXCLUSIV | FCSB, emoţii pentru play-off. Mihai Stoica: "Nu prea se vede, e complicat!"

FCSB a jucat doar opt meciuri în acest sezon de Liga 1, partida cu CFR Cluj fiind amânată de LPF din cauza programului din Conference League al celor două echipe. Din opt meciuri, FCSB a câştigat doar unul şi a adunat şapte puncte, iar Mihai Stoica a lăsat de înţeles că are emoţii pentru prezenţa în play-off.

Meciurile din grupele Conference Leagur vor "stoarce" jucătorii, astfel că Dică va fi nevoit să facă multe schimbări în primul 11 la partidele din Liga 1.

"De la noi nu prea se vede play-off-ul, sunt cam multe... La nivel teoretic, da, dar la nivel practic, se vede cam... Timpul chiar ne prisoseşte, problema e că noi vom juca din 3 în 3 zile. Şi una e să joci în campionat sau în cupă, alta e să joci cu West Ham deplasare la Londra şi să vii după aia să joci acasă cu Voluntari, e puţin cam diferit.\

Ideea este că eu am suficientă experienţă cu meciuri în cupele europene ca să ştiu cât de greu e în campioant dacă nu ai un lot echilibrat din toate punctele de vedere. Şi nu avem un lot echilibrat. E foarte complicat să joci cu un 11 în Europa şi alt 11 în campionat", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicaplayoffconference leagueliga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare