Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou colos în Liga 1! Stadion de 67 de milioane €, investitor extrem de potent, antrenor şi transferuri de top! | EXCLUSIV

Un nou colos în Liga 1! Stadion de 67 de milioane €, investitor extrem de potent, antrenor şi transferuri de top! | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid e pe cale să devină o nouă forţă de temut în Liga 1, cu material de campioană a României în 2023. Stadionul nou, echipa, investitorii şi antrenorul Adrian Mutu dau "toate motivele" ca Rapid să se gândească la titlu în anul centenarului echipei din Giuleşti.

Noul stadion de 67 de milioane de euro din Giuleşti, venirea lui Dan Şucu printre acţionarii din Giuleşti, dar şi numirea lui Adrian Mutu ca antrenor au creat o adevărată emulaţie la echipă, care se află pe primul loc după nouă etape scurs din campionat. Andrei Cristea, fostul atacant de la FCSB şi Dinamo, o vede pe Rapid campioană în 2023.

Un nou colos în Liga 1! Stadion de 67 de milioane €, investitor extrem de potent, antrenor şi transferuri de top! | EXCLUSIV

Invitat la Orange Sport, Andrei Cristea a vorbit imediat după victoria obţinută de Rapid (1-0, cu FC Voluntari, în deplasare) şi a spus că Rapidul "are toate motivele" să se gândească la titlu după cum a început sezonul. Un stadion nou, o investiţie de 67 de milioane de euro, acţionarul Dan Şucu cu o avere de peste 250 de milioane de euro, antrenorul Adrian Mutu şi lotul echilibrat, dar mai ales suporterii, îl fac pe Cristea să creadă că Rapidul e material de campioană.

La nivel oficial, Rapid a anunţat că obiectivul pentru acest sezon e calificarea în play-off-ul Ligii 1, dar Andrei Cristea e convins că dacă giuleştenii vor fi în lupta la titlu după începerea play-off-ului, obiectiv pe care e convins că aceştia îl vor atinge, Rapidul va mai face transferuri care să-i permită să lupte la titlu până în ultima etapă.

"E anul lor centenar, s-au făcut investiţii mari faţă de ani precedenţi. Au toate motivele să se gândească la titlu, din punctul meu de vedere. Au un stadion nou, un investitor care a venit cu bani, au un antrenor de tip italian, au un lot echilibrat. N-aş vedea...

Ţinând cont de faptul că anul trecut au jucat în play-out şi au câştigat foarte multe meciuri odată cu venirea lui Adrian Mutu, cred că a fost un progres simţitor, din punct de vedere al lotului. E greu să faci o echipă în trei săptămâni sau o lună, imediat. Au fost investiţii făcute cu cap, iar în iarnă - dacă vor fi acolo unde îşi doresc -, cu siguranţă lotul se va mai completa", a spus Andrei Cristea, la Orange Sport.

Rapid l-a vândut în această vară pe Rareş Ilie cu 5 milioane de euro la Nice, în Franţa, iar la capitolul veniri a punctat prin aducerile lui Marko Dugandzic, Florin Ştefan, Jayson Papeau, Alexandru Albu, Andrei Ciobanu, Valentin Costache, Paul Iacob, Damien Dussaut, Alexandru Crivac şi Alexandru Mătan.

 

Afla mai multe despre: rapidcampioanatitluandrei cristea 

viewscnt
Articole similare