Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Rareş Ilie, transferat la Nice! Imagini spectaculoase prezentate de francezi cu fotbalistul român: "Este vultur" | VIDEO

OFICIAL | Rareş Ilie, transferat la Nice! Imagini spectaculoase prezentate de francezi cu fotbalistul român: "Este vultur" | VIDEO

Ligue 1

Comentarii

Rareş Ilie (19 ani) este noul fotbalist al lui Nice, echipă din Ligue 1. Clubul francez a anunţat oficial mutarea, duminică.

OFICIAL | Rareş Ilie, la Nice. Primele imagini

Ex-jucătorul ofensiv al Rapidului a plecat în Franţa şi a trecut cu bine vizita medicală. Nice a anunţat oficial că a semnat cu Rareş Ilie, în schimb căruia Rapid Bucureşti încasează peste 5 milioane de euro, primul transfer important făcut de la revenirea în Superligă. 

Nice a oferit primele imagini cu Rareş Ilie în postura de jucător al clubului francez şi a prezentat un video cu faze în care atacantul lateral a impresionat în prima ligă din România. 

"Rareş Ilie, noul vultur. Dreptaciul creativ a ajuns la OGC Nice de la Rapid Bucureşti. Bine ai venit, Rareş!", a transmis Nice. 

"Cred că sunt pregătit, dar vom vedea acolo. Mă duc să dovedesc, nu cred că sunt prea tânăr, probabil nu va fi uşor, dar pentru asta m-am apucat de fotbal. E normal ca lumea să aibă îndoieli, au fost atâtea exemple de jucători plecaţi de tineri care n-au reuşit, dar m-am apucat de fotbal să joc în străinătate, nu să joc în România la nesfârşit. Merg să-mi joc şansa.

A fost un şoc. Eram cu Drăghia şi Săpunaru în maşină, ei ştiau şi râdeau de mine. A fost un şoc, nici nu ştiam cum să reacţionez.

Cunosc nişte lucruri de bază, dar ştiu bine engleza şi voi învăţa şi franceza. Am timp destul", a spus Rareş Ilie, la plecarea din România.

  • 6 goluri şi 10 pase de gol a strâns Rareş Ilie în cont în cele 38 de meciuri jucate în toate competiţiile sezonului trecut cu Rapid

VIDEO şi FOTO cu Rareş Ilie la Nice

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OGC Nice (@ogcnice)

Afla mai multe despre: rares ilienicetransfer rapidrares ilie transfer rapid 

viewscnt
Articole similare