Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Are o ofertă de la o echipă din Conference League”. Hermannstadt riscă să îşi piardă unul dintre jucătorii de bază: ”Ne-am pregătit mental”

”Are o ofertă de la o echipă din Conference League”. Hermannstadt riscă să îşi piardă unul dintre jucătorii de bază: ”Ne-am pregătit mental”

Hermannstadt​

Comentarii

Luni seara, Hermannstadt a reuşit o nouă surpriză în Liga 1, după ce a învins-o pe FC Argeş, la Piteşti, scor 1-0. În urma partidei, Marius Măldărăşanu, prezent la flash-interviu, a recunoscut că echipa sa şi-ar putea pierde unul dintre jucătorii de bază/

Hermannstadt şi-a continuat serie neînvinsă din campionat şi a ajuns la borna de opt meciuri fără înfrângere, fiind una dintre cele două echipe din Liga 1, alături de Farul, care nu au pierdut vreun meci încă.

Sibienii au reuşit să o învingă surprinzător pe FC Argeş, cu ”ajutorul” lui Cătălin Straton, care a gafat la golul lui Daniel Paraschiv, din minutul 89.

În urma fluierului final, Marius Măldărăşanu a recunoscut că echipa sa nu ar fi meritat neapărat victoria şi a dezvăluit că echipa sa încă l-ar putea pierde pe Baba Alhassan (22 de ani).

Ghanezul are o ofertă de la o echipă din Conference League, dar antrenorul echipei sibiene a punctat că acesta va pleca doar dacă oferta va fi pe placul tuturor.

Hermannstadt riscă să îşi piardă unul dintre jucătorii de bază

O victorie nu pot să spun meritată, un rezultat de egalitate era echitabil. O primă repriză proastă, de o parte şi de alte, băieţii acuză puţin şi starea terenului, le-a fost greu.

Astea nu sunt scuze, am greşit multe mingi pe posesia noastră, s-au retras pe construcţia noastră, e clar că le-a fost teamă.

Când marchezi un gol ca noi, pe o greşeală a lui Straton, îmi pare rău pentru el, e un jucător cu experienţă, vreau să cred că s-au întors cele două puncte pe care le-am pierdut la FCSB.

Am greşit multe mingi în jumătatatea noastră, e o problemă cu noastră, s-a tot întâmplat în ultimele trei meciuri. Am fost norocoşi, ne iubeşte Dumnezeu.

Am avut o serie puternică, nu pot să spun că mă aşteptam sau nu, aveam încredere în echipă, dar sunt nişte rezultate care surprind pe toată lumea.

E un jucător important pentru noi (n.r. Alhassan), ne-am pregătit mental că îl putem pierde, are o ofertă de la o echipă din Conference League.

Încă nu e oficială, dar discuţiile s-au purtat dinainte de a fi oferta de la Albacette, dacă va fi să fie ceva bine pentru club şi mai ales bine pentru jucător, să spunem că e singurul jucător care poate pleca.

Atât timp cât s-au mai rezolvat din probleme fără să plece vreun jucător, înseamnă că lucrurile sunt pe drumul cel bun.

Dacă va pleca, ar fi bine pentru club, dar important e să fie bine şi pentru jucător. Cu salariile suntem la zi, mai sunt restanţe, primele de obiectiv şi nişte prime din sezonul trecut”, a declarat Marius Măldărăşanu.

Afla mai multe despre: hermannstadt 

viewscnt
Articole similare