Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-a afectat interesul CFR-ului? Unul dintre cei mai buni jucători din ultimul sezon, de nerecunoscut în noua stagiune: ”Asta e problema” | EXCLUSIV

L-a afectat interesul CFR-ului? Unul dintre cei mai buni jucători din ultimul sezon, de nerecunoscut în noua stagiune: ”Asta e problema” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Desemnat în echipa ideală a ultimului sezon de experţii Orange Sport, portarul lui FC Voluntari, Mihai Popa (21 de ani), traversează o perioadă grea la începutul acestei stagiuni, în care nu mai reuşeşte să se impresioneze la fel cum o făcea anterior.

Unul dintre cei mai buni portari din Liga 1 în ultima stagiune, Mihai Popa era văzut ca un viitor internaţional român, dar a fost de nerecunoscut în noul sezon.

Portarul lui FC Voluntari a încasat opt goluri în cele opt partide disputate, reuşind să scape cu plasa ”curată” în patru jocuri, dar nu neapărate graţie prestaţiilor sale.

Adevărul este că portarul nu a mai dat aceeaşi siguranţă şi în acest sezon, motiv pentru care defensiva lui FC Voluntari a avut de suferit, lucru evidenţiat de Basarab Panduru.

Deodată, anul trecut, vorbeam de Popa că e unul dintre cei mai buni portari, anul ăsta nu mai ştii de unde să îl iei, adică nu mai apără nimic, se uită...  nu are niciun gest la lovituri libere, unele şuturi nu le mai prinde, le scapă şi uite, deodată, te întrebi ce este”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

MM Stoica a încercat să ofere un motiv pentru căderea de formă a portarului şi l-a dat ca exemplu pe fotbalistul FCSB-ului care a dezamăgit cel mai mult în acest sezon, Tavi Popescu.

L-a afectat interesul CFR-ului?

Managerul general de la FCSB este de părere că Popa ar fi putut fi afectat de interesul CFR-ului, manifestat public de campioană, care a făcut ca aproape săptămânal să se scrie despre o posibilă plecare a sa de la Voluntari.

Asta e problema la jucătorii tineri, uite, şi Octavian Popescu traversează o perioadă mai puţin fastă, dacă se scrie foarte mult, că şi de Popa s-a scris mult, în fiecare zi, că-l ia CFR.

La Popa s-a scris nonstop că îl ia CFR, ba că sunt alte oferte, ba că îl ia CFR, probabil nici el nu a fost relaxat în perioada asta de pregătire, s-a gândit... se termină mâine (n.r. luni) perioada de transferuri.

E logic, dacă tot vezi... ştiu bine, când eram tânăr conducător, când apărea vreun articol, mi se strângea inima când vedeam în titlu... oare ce s-o mai fi inventat?

Jucător de 21-22 de ani, cum e Popa, e un portar totuşi de calitate”, a replicat MM Stoica.

Afla mai multe despre: mihai popa 

viewscnt
Articole similare