Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A fost foarte supărat”. Măldărăşanu a dezvăluit detaliul pentru care Baba Alhassan nu a mai plecat în Spania: ”Îi oferea un salariu mai mic”

”A fost foarte supărat”. Măldărăşanu a dezvăluit detaliul pentru care Baba Alhassan nu a mai plecat în Spania: ”Îi oferea un salariu mai mic”

Hermannstadt​

Comentarii

Marius Măldărăşanu a tras concluziile după un nou meci bun făcut de FC Hermannstadt. Formaţia sibiană s-a impus în faţa Universităţii Craiova, iar antrenorul de 47 de ani a oferit detalii şi despre Baba Alhassan, jucător care a avut o ofertă din liga a doua din Spania.

FC Hermannstadt a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a opta din Superligă.

Unicul gol a fost marcat de Daniel Paraschiv, în minutul 50.

Măldărăşanu a dezvăluit detaliul pentru care Baba Alhassan nu a mai plecat în Spania: ””A fost foarte supărat”

La finalul meciului, Marius Măldărăşanu a fost mulţumit de jocul şi victoria elevilor săi, cu toate că a subliniat că i-a fost teamă de partida cu formaţia pregătită de Mirel Rădoi.

Antrenorul sibienilor a detaliat şi situaţia lui Baba Alhassan, marcator a patru goluri în actuala stagiune, dar care nu a reuşit să prindă un transfer în liga a doua din Spania.

”Cea mai frumoasă victorie, ţinând cont şi de adversar, dar în primul rând datorită contextului. Mi-a fost teamă de meciul acesta.

Mulţi nu ştiu, nu am spus nici la flash-uri. Am făcut un singur antrenament. Sunt multe lucruri urâte, multe plecate chiar din oraş, dar mă bucur că multe nu sunt reale. Trebuie să ne autodepăşim şi asta au făcut băieţii.

Sunt premise pozitive pe viitor. Degeaba dai nişte bani dacă pe urmă lucrurile vor fi ca şi înainte şi mai pierzi şi jucători. Ca niciodata sunt mai optimist în ceea ce priveşte viitorul acestei echipe.

Îmi pare rău pentru Mirel, i-am urat baftă în continuare. Mi-a fost teamă că nu vom rezista ritmului jocului.

Baba Alhassan a fost foarte supărat. Îl înţeleg. Şi-a dorit să plece în liga a doua din Spania, dar Albacete îi oferea un salariu mai mic.

Perioada de transferuri acolo s-a terminat, dar încă nu e închis pentru el un eventual transfer. Sunt discuţii. Dacă e o sumă corectă şi salariul ok pentru el, atunci îmi dau acceptul fără probleme.

Paraschiv îşi face datoria. Un jucător de viitor. Îmi pare rău că nu a auzit nimeni de el până acum. Dacă ajungem pe loc de play-off atunci este o certitudine”, a declarat Măldăraşu, după meci.

Afla mai multe despre: maldarasanuhermannstadt 

viewscnt
Articole similare