Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vreau 20 de goluri”. Baba Alhassan, obiectiv îndrăzneţ pentru noul sezon. Reacţia antrenorului: ”Este euforic după această victorie”

”Vreau 20 de goluri”. Baba Alhassan, obiectiv îndrăzneţ pentru noul sezon. Reacţia antrenorului: ”Este euforic după această victorie”

Hermannstadt​

Comentarii

Baba Alhassan a reacţionat după ce a marcat două goluri împotriva celor de la FC Voluntari şi a devenit golgheterul noii stagiuni din Superligă. Mijlocaşul de 22 de ani are deja patru goluri reuşite în primele patru etape scurse din campionat.

FC Hermannstadt s-a impus cu 2-1 în meciul disputat împotriva formaţiei FC Voluntari, în etapa a patra din Superligă.

Formaţia sibiană a deschis scorul prin Baba Alhassan, care a trimis în plasă o centrare de pe dreapta a lui Balaure, în minutul 23.

În minutul 34, acelaşi Alhassan a marcat cu un şut puternic de la 25 de metri.

Oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 39, când Nemec a înscris cu o lovitură de cap.

Baba Alhassan şi-a stabilit obiectivul: ”Vreau 20 de goluri”

La finalul jocului, Baba Alhassan a tras concluziile în urma victoriei obţinute de echipa la care este legitimat din octombrie 2020.

Jucătorul din Ghana a explicat că obiectivul său este să marcheze goluri şi le-a mulţumit colegilor pentru pase pe care le-a primit.

De asemenea, Alhassan a precizat că idolul său este Yaya Toure, care, la fel ca jucătorul sibienilor, a fost golgheter din postura de mijlocaş central la Manchester City.

”Meciul nu a fost uşor, dar am marcat devreme şi a trebuit să ne apărăm victoria. 

Mereu vreau să marchez, acesta este obiectivul meu, să marchez goluri. Am marcat, este bine pentru mine, dar îmi felicit colegii pentru pase şi totul. Este bine.

Obiectivul meu este să dau multe goluri. (n.r. câte?) Poate 20, cine ştie. 

Putem să fim la nivel înalt, pentru că jucăm bine, suntem bine aşezaţi, putem face şi mai mult.

(n.r. ai vreun idol?) Da, Yaya Toure”, a declarat Alhassan.

Cu toate acestea, Marius Măldărăşanu, antrenorul sibienilor, nu a fost de acord când a auzit că elevul său ar vrea să marcheze 20 de goluri în acest sezon.

Tehnicianul ar prefera ca acel număr de goluri să fie marcat de atacanţii săi, nu de un jucător care joacă în axul central.

”E euforic, entuziast, după această victorie. El joacă inter, dar câteodată mai uită să vină şi înapoi. Mi-ar plăcea să marcheze cât mai multe goluri atacanţii.

Toată echipa trebuie felicitată, dar el este cireaşa de pe tort. Jucător bun, de viitor. Nu înseamnă că dacă ai dat patru goluri te culci pe o ureche şi în urmatoarele nu mai eşti acelaşi”, a adăugat Măldărăşanu, despre elevul său.

Afla mai multe despre: baba alhassanhermannstadt 

viewscnt
Articole similare