Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Meritam mai mult, dar tabela contează”. Cum explică Liviu Ciobotariu eşecul lui FC Voluntari cu FC Hermannstadt: ”Lumea se mobilizează”

”Meritam mai mult, dar tabela contează”. Cum explică Liviu Ciobotariu eşecul lui FC Voluntari cu FC Hermannstadt: ”Lumea se mobilizează”

Fotbal intern

Comentarii

Liviu Ciobotariu a tras concluziile după eşecul suferit de FC Voluntari, în deplasare, în faţa nou-promovatei FC Hermannstadt. După acest eşec, ilfovenii au rămas cu şase puncte obţinute în primele patru etape din Superligă.

FC Hermannstadt s-a impus cu 2-1 (2-1) în meciul de pe teren propriu disputat luni împotriva formaţiei FC Voluntari, în etapa a patra a Superligii.

FC Hermannstadt a deschi scorul prin Alhassan, care a trimis în plasă o centrare de pe dreapta a lui Balaure, în minutul 23.

În minutul 34 acelaşi Alhassan a marcat cu un şut puternic de la 25 de metri.

Oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 39, când Nemec a înscris cu o lovitură de cap.

Cum explică Liviu Ciobotariu eşecul lui FC Voluntari cu FC Hermannstadt: 

La finalul jocului, antrenorul FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, a fost supărat pe echipa sa, care nu a reuşit să câştige cu Hermanstadt, deşi a dominat meciul disputat la Mediaş.

”Suntem supăraţi, suntem dezamăgiţi pentru că eu cred că puteam mai mult. Jocul l-am pierdut în prima repriză, când am primit două goluri, la care nici unul din fundaşii centrali nu au încercat să blocheze acele şuturi.

În prima repriză am fost lenţi, în repriza secundă am schimbat sistemul, am avut mobilitate şi am ajuns la poartă, dar nu am înscris al doilea gol.

Eu cred că meritam mai mult, meritam un egal la cum am jucat, dar tabela contează. Dacă te uiti pe tabela, ai pierdut 2 la 1.

Practic, a fost una caldă, una rece, una caldă, una rece. Sperăm să arătăm mai bine în jocul următor şi să fim mai inspiraţi.

Sezoanele trecute lumea ne lua ca o echipă care se bate la retrogradare. Acum lumea se mobilizează. Când joacă împotriva noastră îşi iau măsuri.

Nu este însă o tragedie, trebuie să mergem mai departe”, a declarat Liviu Ciobotariu, după eşecul suferit în faţa formaţiei din Sibiu.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariuvoluntari 

viewscnt
Articole similare