Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, încă un transfer: "În scurt timp va fi făcut!". Ce fotbalist semnează pe Camp Nou

Barcelona, încă un transfer: "În scurt timp va fi făcut!". Ce fotbalist semnează pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona mai face un transfer, în mijlocul unei campanii de achiziţii spectaculoase. Catalanii i-au un jucător de la Chelsea.

Transferul lui Marcos Alonso (31 de ani) de la Chelsea la Barcelona e pe ultima sută de metri. Fabrizio Romano scrie că Barcelona va finaliza operaţiunea "în scurt timp", după negocierile cu "Albaştrii".

Barcelona, încă un transfer: "În scurt timp va fi făcut!". Ce fotbalist semnează pe Camp Nou

Fabrizio Romano scrie că Barcelona e foarte aproape să finalizeze transferul lui Marcos Alonso, fundaşul stânga dorit de Xavi de la Chelsea. Astfel, Alonso va călca pe urmele unchiului său, care a jucat la rândul său pentru catalani.

"E o chestiune de detalii, va fi finalizat în curând", scrie Fabrizio Romano, care a anunţat că Barcelona a început negocierile pentru Alonso în urmă cu câteva luni. Xavi îl doreşte pe Marcos Alonso ca back-up pentru Azpilicueta.

Barcelona va plăti 10 milioane de euro pentru transferul lui Marcos Alonso, opt plus două bonusuri, iar fundaşul spaniol va fi prezentat oficial în curând. Catalanii l-au convins pe Marcos Alonso încă din urmă cu aproape cinci luni, iar părţile au bătut palma pentru contractul pe care acesta urmează să-l semneze.

La Chelsea din 2016, Marcos Alonso a jucat 211 meciuri pentru echipa de pe Stamford Bridge, timp în care a marcat 29 de goluri şi a livrat 23 de pase de gol. La capitolul torfee, fundaşul stânga a strâns un titlu în Premier League, o Cupă a Angliei, trofeul Ligii Campionilor, Europa League, Mondialul Cluburilor şi Supercupa Europei.

Afla mai multe despre: marcos alonsotransferbarcelonachelsea 

viewscnt
Articole similare