Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul de la FCSB care l-a încântat pe Basarab Panduru: ”O să fie surpriza plăcută, o să vezi” | EXCLUSIV

Transferul de la FCSB care l-a încântat pe Basarab Panduru: ”O să fie surpriza plăcută, o să vezi” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Într-o vară care se anunţa liniştită la FCSB, vicecampioana a ajuns să transfere nu mai puţin de 10 fotbalişti, pentru care a plătit peste cinci milioane de euro. Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a preconizat că unul dintre nou-veniţi va fi o surpriză plăcută.

La începutul acestei perioade de mercato, Gigi Becali şi MM Stoica anunţau că FCSB va transfera doar fundaşi centrali, pentru a suplini plecările lui Vinicius şi Miron şi accidentarea lui Cristea.

În rest, lotul trebuia să fie completat cu jucători din propria pepinieră, care impresionaseră fie în diverse împrumuturi, fie la echipa a doua.

Între timp, după rezultatele modeste din debutul sezonului cu U Cluj şi Rapid, Gigi Becali s-a răzgândit şi s-a decis să investească o sumă importantă în transferuri.

Decizia sa a venit şi în baza transferului lui Florin Tănase şi încrederii oarbe pe care o avea că FCSB va reuşi să ajungă în grupele Conference League.

Aşa au ajuns la Bucureşti David Miculescu, Bogdan Rusu, Eduard Radaslavescu, Radu Boboc, Marco Dulca, Vadim Raţă, plecat între timp, şi Andrea Compagno, după deja sosiţii Joyskim Dawa, Joonas Tamm şi Rachid Bouhenna.

Transferul de la FCSB care l-a încântat pe Basarab Panduru

Deşi a investit peste cinci milioane în transferuri, FCSB nu a reuşit încă să lege o formulă de start care să dea randament pe teren, astfel că are doar o victorie din şapte etape în campionat.

Mulţi dintre nou-veniţi nu au impresionat încă, dar Basarab Panduru consideră că cel puţin unul dintre aceştia se va dovedi a fi fost un transfer bun.

Expertul Orange Sport a transmis că Radu Boboc va fi ”surpriza plăcută” a campaniei de transferuri a FCSB-ului, datorită polivalenţei sale.

”(n.r. voi aţi transfera titulari, nu ca Rapid, dar nu ţi se pare că sunt prea mulţi jucători noi?) Boboc nu era titular, Radaslavescu nu era titular. Boboc joacă la noi”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Boboc o să fie surpriza plăcută, o să vezi. Că te foloseşti de el şi în dreapta, şi în stânga”, a punctat Basarab Panduru.

Transferat de la Farul la ”pachet” cu Radaslavescu, Gigi Becali i-a plătit 1.000.000 de euro lui Gică Hagi pentru cei doi jucători.

Afla mai multe despre: radu boboc 

viewscnt
Articole similare