Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, uluit după revenirea la FCSB: ”Cât timp am fost la club, ca jucător, ca antrenor, nu am văzut aşa ceva” | EXCLUSIV

Nicolae Dică, uluit după revenirea la FCSB: ”Cât timp am fost la club, ca jucător, ca antrenor, nu am văzut aşa ceva” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în premieră după ce a revenit la FCSB, Nicolae Dică s-a destăinuit despre primele săptămâni petrecute la club. Antrenorul vicecampioanei a dezvăluit un aspect care l-a uluit după întoarcerea la echipă, spunând că nu a mai văzut aşa ceva până acum.

După un început dezastruos de sezon, FCSB şi-a pierdut antrenorul, pe Toni Petrea, iar Gigi Becali a decis să îl înlocuiască pe acesta cu Nicolae Dică.

Fostul antrenor al vicecampioanei şi-a părăsit fotoliul de expert de la Orange Sport pentru a reveni pe banca echipei sale de suflet.

Dică a fost ultimul antrenor care o dusese pe FCSB în grupele unei competiţii europene, iar după întoarcere a reuşit să repete figura.

Fostul ”tricolor” i-a ghidat pe ”roş-albaştri” către grupele Conference League, la cinci ani după ce reuşise să îi califice în grupele Europa League.

Iar Dică pune această reuşită pe seama suporterilor. Antrenorul FCSB-ului susţine că nu i-a simţit pe fani mai apropiaţi de club decât acum vreodată.

Tehnicianul vicecampioanei este de părere că fără suporteri, FCSB nu ar fi reuşit să revină împotriva lui Saburtalo şi să treacă de al doilea tur preliminar al Conference League.

Nicolae Dică, uluit de fani după revenirea la FCSB

Suporterii au fost extraordinari în această perioadă. Eu am jucat atât timp la Steaua (n.r. FCSB), am antrenat un an şi jumătate, prima perioadă, nu am văzut suporterii să fie atât de alături de echipă ca în această perioadă. Incredibil!

Ne-au ajutat foarte mult. (n.r. ţi-e teamă că îi pierdeţi?) Sincer, nu cred, din punctul meu de vedere, când eşti suporterul unei echipe, o susţii şi când îi e bine, şi când îi e greu.

Asta îmi doresc. Ei au dovedit în această perioadă că au fost alături de echipă. Cu Saburtalo ne-am calificat datorită supoterilor”, a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport.

După revenirea la FCSB, Nicolae Dică a condus echipa în 10 partide, cinci în Liga 1 şi cinci în Conference League.

În campionat, vicecampioana a reuşit să câştige doar una, pierzând tot una, în timp ce în Conference League s-a impus în patru şi a fost învinsă într-un singur meci.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare