Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSA Steaua a pus ochii pe un atacant din Liga 1: ”Da, m-ar interesa”

CSA Steaua a pus ochii pe un atacant din Liga 1: ”Da, m-ar interesa”galerie foto

Steaua

Comentarii

Deşi nu are drept de promovare, CSA Steaua tot îşi propune obiective măreţe în Liga 2 şi plănuieşte să se califice în play-off. Pentru a îşi îndeplini misiunea, Daniel Opriţa consideră că mai are nevoie de un atacant şi a pus ochii pe un vârf tocmai lăsat liber de contract de o echipă din Liga 1.

După ce a reuşit să promoveze în Liga 2 în 2021, CSA Steaua şi-a propus să obţină promovarea în Superligă, dar a ”uitat” de un aspect important, că nu are drept de promovare.

”Militarii” au reuşit să se califice în play-off în ultima stagiune şi să încheie campionatul pe un loc care ar fi dus la baraj, dar nu li s-a permis să dispute dubla cu Chindia Târgovişte.

În schimb, echipa de pe locul al cincilea, prima din urma Stelei, Concordia Chiajna, a disputat barajul, fiind învinsă la loviturile de departajare de formaţia pregătită atunci de Emil Săndoi.

Înaintea unui nou sezon în Liga 2, fanii roş-albaştri sperau că echipa lor de suflet va putea să promoveze în aceast stagiune, dar, din nou, speranţele lor au fost năruite.

Singura opţiune pentru ca Steaua să poată promova este să se modifice Legea Sportului, dar ministrul Eduard Novak a afirmat că există şanse minime în această privinţă.

În ciuda acestui lucru, CSA continuă să finanţeze secţia de fotbal din bani publici şi să joace în al doilea eşalon, practic, degeaba.

CSA Steaua a pus ochii pe un atacant din Liga 1

Deşi nu poate obţine promovarea, Steaua încă îşi propune să performeze în Liga 2 şi este în continuare în căutarea a noi jucători, care să îmbunătăţească lotul.

Iar Daniel Opriţa a pus ochii pe un jucător proaspăt lăsat liber de contract, Claudiu Bălan (28 de ani), care tocmai s-a despărţit de FC U Craiova.

După ce oltenii transferaseră nu unul, ci doi atacanţi pe finalul perioadei de mercato, avându-i şi pe Iancu şi Ganea în lot, conducerea s-a decis să renunţe la Bălan.

Deşi a recunoscut că ar fi interesat de fostul atacant al lui FC U, Opriţa a punctat că nu ştie dacă va avea bugetul pentru a îl aduce în Ghencea.

Am citit că şi-a reziliat Claudiu Bălan contractul cu Craiova lui Mitietlu. Chiar acum citeam că şi-a reziliat contractul.

El poate fi transferat în perioada asta de orice echipă, oricând, doar că nu ştiu dacă bugetul îmi mai permite.

Dar da, m-ar interesa!”, a declarat Daniel Opriţa în emisiunea ”Naţiunea Stelistă” de pe YouTube.

 

Afla mai multe despre: claudiu bălan 

viewscnt
Articole similare