Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a explicat Claudiu Bălan despărţirea de FC U Craiova 1948: ”Lui Adrian Mititelu nu am ce să îi reproşez!”

Cum a explicat Claudiu Bălan despărţirea de FC U Craiova 1948: ”Lui Adrian Mititelu nu am ce să îi reproşez!”

FC U Craiova

Comentarii

Atacantul Claudiu Bălan şi-a reziliat contractul cu FC Universitatea Craiova 1948, a anunţat, luni, clubul craiovean.

Atacantul Cluadiu Bălan a oferit mai multe declaraţii după despărţirea de clubul din Bănie. El susţine că motivul principal pentru care a plecat de la echipa lui Mititelu ar fi fost fanii olteni, care nu l-ar fi plăcut pe jucător. 

”Lui Adrian Mititelu nu am ce să îi reproşez!”

”A fost o despărţire grea, extrem de grea. Mă doare sufletul, dar nici eu nu mai puteam să rezist la atacurile de pe reţele sociale la care am tot fost supus în ultimele luni. Plecarea mea de la FCU consider că este poate cea mai bună soluţie pentru ambele părţi.

Şă ştiţi că la raport preţ şi bani cheltuiţi cu mine consider că am fost cel mai sufletist şi util jucător pentru această echipă faţă de alţii care au fost pe aici şi au câştigat sume importante de bani. Spun asta, deoarece am tot fost acuzat de unii suporteri că i-am mâncat lui Adrian Mititelu foarte mulţi bani degeaba. Nu este deloc adevărat.

O parte dintre suporteri se pare că a uitat că eu am pus umărul la renaşterea acestei echipe încă din mocirla Ligii 4. Unii au stat şi au privit cum noi ne zbăteam prin coclauri să readucem Ştiinţa acolo unde îi este locul. Am iubit de mic acest club, iar eu am fost la Ştiinţa de la 9 ani.

Îi voi ţine pumnii Universităţii Craiova în continuare, dar drumurile noastre se despart momentan aici. Lui Adrian Mititelu nu am ce să îi reproşez şi chiar îi urez să facă din Ştiinţa o forţă a acestui campionat. Dânsul m-a susţinut cât a putut şi eu sunt sigur că şi el ştie cât am iubit eu această echipă şi cât suflet am pus în acest proiect.

Însă, îmi pare rău că nu am putut să fiu şi golgheterul Ştiinţei în Liga 1. Am petrecut clipe minunate în tricoul acestei echipe, iar aceste clipe vor rămâne pentru totdeauna în inima mea. Nimeni nu mi le poate lua niciodată”, a declarat Claudiu Bălan, pentru ProSport.

Claudiu Bălan şi-a reziliat contractul cu FC Universitatea Craiova 1948

"Fotbal Club Universitatea 1948 şi Claudiu Bălan au ajuns la un acord privind încetarea contractului. Clubul îi mulţumeşte lui Claudiu pentru tot ce a realizat ca jucător al echipei în ultimii ani şi îi urează mult succes în următoarea provocare", a scris clubul craiovean pe Facebook.

În vârstă de 28 de ani, Bălan juca la craioveni din 2017.

Afla mai multe despre: fc u craiova-bălan-superligă 

viewscnt
Articole similare