Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Becali, TUN: încasează 2 milioane € şi a anunţat transferuri la FCSB!

BREAKING | Becali, TUN: încasează 2 milioane € şi a anunţat transferuri la FCSB!

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) e sigur că va da un tun financiar din vânzarea biletelor la meciurile din Conference League. Nu mai puţin de două milioane de euro susţine Becali că va încasa, pe care are de gând să-i investească în transferuri la FCSB.

Comercializarea biletelor la meciurile din grupele Conference League îi va aduce lui Gigi Becali un profit de 2,5 milioane de euro, după un calcul făcut de patronul roş-albaştrilor, bani pe care vrea să-i investească în transferuri la FCSB, în perioadă următoare.

BREAKING | Becali, TUN: încasează 2 milioane € şi a anunţat transferuri la FCSB!

Calificarea în grupele Conference League înseamnă un adevărat tun financiar pentru FCSB şi Gigi Becali, care va obţine bani din punctele pe care le va face în grupa cu West Ham, Anderlecht şi Silkeborg, dar nu doar din puncte. Market-pool-ul şi vânzarea biletelor vor aduce alţi bani importanţi în conturi.

Gigi Becali e sigur că va da un tun financiar din vânzarea biletelor şi, la meciul cu West Ham, preconizează un câştig de 2,5 milioane de euro din bilete. Bani pe care are de gând să-i investească în transferuri la FCSB, după ce a avut o campanie de mercato extrem de fructoasă în această vară.

"Am făcut calculul să câştig 2.5 milioane de euro din bilete. Fanii s-au plâns, dar apoi am scăzut preţurile. Pentru cei mai săraci, oamenii normali, le-am făcut 50 lei. (...) Cred că vom lua vreo 2 milioane de euro din bilete. Vreau să câştig bani să întăresc echipa", a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

FCSB a transferat nu mai puţin de 9 transferuri, pe care Gigi Becali a plătit sume importante. David Miculescu (1,7 milioane de euro), Andrea Compagno (1,5 milioane de euro), Eduard Radaslavescu (500.000 de euro), Radu Boboc (400.000 de euro), Joyskim Dawa (350.000 de euro), Marco Dulca (250.000 de euro), Bogdan Rusu (200.000 de euro), Joonas Tamm (gratis) şi Rachid Bouhenna (gratis).

Afla mai multe despre: gigi becalitunbanibiletetransferurifcsb 

viewscnt
Articole similare