Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"O să râdeţi". Becali a "cruţat" un fotbalist pe care l-a vrut OUT! Motivul, incredibil

"O să râdeţi". Becali a "cruţat" un fotbalist pe care l-a vrut OUT! Motivul, incredibil

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a vrut să-l dea afară pe Florin Achim (31 de ani), fundaşul dreapta adus gratis de la Academica Clinceni, dar l-a "cruţat" dintr-un motiv incredibil. Omul de afaceri a dezvăluit că Achim a fost salvat de duhovnicul său, despre care Becali a spus că "îl iubesc foarte mult".

Florin Achim, fotbalist ajuns gratis la FCSB de la Academica Clinceni, a fost la un pas să fie dat afară de la echipă, dar Gigi Becali l-a "cruţat" după ce a intervenit duhovnicul jucătorului, un om al Bisericii pe care patronul FCSB îl "iubeşte foarte mult".

"O să râdeţi". Becali a "cruţat" un fotbalist pe care l-a vrut OUT! Motivul, incredibil

FCSB a căutat, încă de la începutul lui 2022, un fundaş dreapta de calitate pe care să-l folosească încă echipă. În disperare de cauză, Gigi Becali a ajuns la Florin Achim, un fundaş dreapta sosit de la Academica Clinceni, echipă care s-a "dizolvat" din cauza problemelor financiare.

Florin Achim nu a jucat, însă, niciun meci la echipa roş-albastră de când a semnat cu FCSB şi e greu de crezut că va avea şansa să joace, având în vedere că acum e aglomeraţie pe post: Creţu, Pantea, Boboc şi, la nevoie, Haruţ sau Ovidiu Popescu pot juca în banda dreaptă a apărării.

Gigi Becali a dezvăluit că a vrut să-l dea afară pe Florin Achim, dar fotbalistul a fost "salvat". În plus, Gigi Becali a spus că îi va cere lui Nicolae Dică să-l folosească măcar un meci pe Achim, ca să-l vadă la lucru.

„Florin Achim, eu vă spun sincer. A intervenit duhovnicul lui. O să râdeţi. Eu îl iubesc pe părintele Irimeu foarte mult. A zis că e ucenicul lui şi am spus «părinte nu mai zic nimic». Am zis că de ce să mai plece”.

Omul de afaceri i-a transmis antrenorului FCSB că va dori să îl vadă pe teren pe fundaşul dreapta care nu a bifat încă niciun meci: „Băi, Dică, ai făcut ce ai vrut tu, dar vreau şi eu doar să-l văd un meci. I-am dat salariu un an şi jumătate. Dacă era Boboc sau Pantea extraordinar, cum e Radunovic pe stânga, nu mai insistam. De ce să nu-l ţin eu pe băiat? Vom avea şi meciuri în Cupă. Poate rămâne Achim fundaş dreapta”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

  • 150.000 de euro este cota de piaţă a lui Florin Achim în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: florin achimgigi becalifcsbfundasplecareduhovnic 

viewscnt
Articole similare