Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a ajuns Florin Achim la FCSB. Mihai Stoica a spus tot: "De la el vin transferurile astea" | EXCLUSIV

Cum a ajuns Florin Achim la FCSB. Mihai Stoica a spus tot: "De la el vin transferurile astea" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a anunţat de la cine a venit ideea transferului lui Florin Achim la FCSB.

Achiziţia făcută de FCSB cu Florin Achim a surprins pe toată lumea. Vicecampioana României a luat un fundaş dreapta de 30 de ani care evoluase ultima dată la Academica Clinceni, "lanterna roşie" a Ligii 1.

Este a doua întărire făcută de echipa finanţată de Gigi Becali în această perioadă de mercato. Primul transfer a fost Malcom Edjouma, care a ajuns şi el în cantonamentul echipei din Berceni.

Florin Achim a ajuns liber de contract şi va purta tricoul de joc cu numărul 21. Îi va face concurenţă în banda dreaptă a apărării lui Valentin Creţu, asta după ce FCSB l-a cedat pe Denis Haruţ celor de la Botoşani.

Mihai Stoica a spus cine a insistat pentru Florin Achim: "De la Gigi vin transferurile astea"

Mihai Stoica a dezvăluit cine a insistat pentru transferul lui Florin Achim la FCSB. Managerul general al bucureştenilor a explicat că patronul Gigi Becali a fost cel care l-a dorit insistent pe laterarul de 30 de ani.

De asemenea, oficialul vicecampioanei a precizat faptul că fundaşul dreapta a semnat o înţelegere valabilă până la finalul sezonului, dar există posibilitatea de prelungire dacă randamentul său se ridică la nivelul cerut de clubul care visează primul titlu în Liga 1 de şapte ani.

"De la Gigi vin transferurile astea (n.r. Florin Achim). El, dacă are un jucător care-i atrage atenţia, nu riscă nimic. Îl ia până în vară, îi dă salariu mic. Dacă e bun, dă randamanent rămâne, dacă nu...

Eu am o problemă. Nici Creţu, când a fost adus, m-am opus. Poate am o concepţie greşită. Mă uit la CV, Creţu jucase peste tot, dar nu la nivelul la care eram noi. La el m-am înşelat. A ajuns şi la naţională. Fiecare soldat are în raniţă bastonul de mareşal.

Niciodată n-o să spun din toată inima că un jucător de 30-31 de ani e de luat, mai ales dacă a jucat în eşaloanele inferioare. Oricine poate să ajungă... Se ajunge uşor la Steaua (n.r. FCSB) acum", a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbflorin achim 

viewscnt
Articole similare