Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali nu se mai opreşte. După Raţă, un alt jucător a primit ultimatum la FCSB: ”Fotbalul e complicat, nici Ferguson nu ştie secretele lui”

Gigi Becali nu se mai opreşte. După Raţă, un alt jucător a primit ultimatum la FCSB: ”Fotbalul e complicat, nici Ferguson nu ştie secretele lui”

FCSB

Comentarii

Vadim Raţă a plecat de la FCSB la scurt timp după ce fusese cumpărat, dar un alt jucător poate avea o soată asemănătoare cu cea a jucătorului revenit acum la FC Voluntari.

Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător de la FCSB

Gigi Becali i-a dat un ultimatum lui Marco Dulca. Mijlocaşul sosit la începutul sezonului de la Chindia încă nu l-a convins pe patron, care i-a transmis că nu mai are viaţă lungă la FCSB dacă nu îşi ridică nivelul prestaţiilor.

Acesta a anunţat că îl mai ţine la echipă pe mijlocaşul de 23 de ani pentru că a obţinut cu el în teren calificarea în grupele Conference League.

În schimb, finanţatorul de 64 de ani a fost plăcut surprins de Eduard Radaslavescu, mijlocaş adus de la Farul Constanţa, pentru o jumătate de milion de euro.

”Pe Dulca îl mai încerc. Eu sunt un om care are cunoştinţe. Iau lucrurile rele şi bune şi le bun în balanţă. Eu îl mai încerc, m-am calificat cu el în teren, cu el şi Oaidă. Dar dacă văd că intră şi îi tremură mâna la menghină, păi bă, strici treaba, la revedere. 

Am făcut o greşeală cu Radaslavescu, mi-a plăcut acum doi ani de el, l-am luat ca investiţie. Acum nu l-am băgat. A intrat 10-15 minute şi am văzut tupeu. Păi, dacă ăla de 18 ani e mai bun ca ăla de 24, păi, îl bag pe ăla, îi mai creşte valoarea.

Fotbalul e complicat, nici Ferguson nu ştie secretele lui. Când eşti FCSB trebuie să ai rezerve la 70% din valoarea titularilor”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare