Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica îi face sânge rău lui Dan Petrescu: ”Cred că-l regretă. Este un atacant autentic”

Mihai Stoica îi face sânge rău lui Dan Petrescu: ”Cred că-l regretă. Este un atacant autentic”

CFR Cluj

Comentarii

Mihai Stoica este de părere că Dan Petrescu a ajuns să regrete un jucător pe care l-a pierdut în această vară şi care a marcat un gol spectaculos.

CFR Cluj s-a despărţit în această vară de mai mulţi jucători şi trei dintre ei au fost transferaţi de Rapid: Marko Dugandzic, Florin Ştefan şi Valentin Costache.

În această etapă, Dugandzic a ieşit din nou în evidenţă. Atacantul în vârstă de 28 de ani a reuşit golul victoriei cu FC Voluntari, cu o execuţie spectaculoasă.

Mihai Stoica crede că Dan Petrescu îl regretă deja pe Dugandzic

Rapid s-a impus la limită în această etapă, scor 1-0, în partida cu FC Voluntari. Unicul gol al meciului a fost marcat de Marko Dugandzic, care a deviat spectaculos în poartă, dintr-o poziţie foarte dificilă, o centrare a lui Alex Ioniţă.

Mihai Stoica a lăudat execuţia lui Marko Dugandzic, despre care spune că este specifică marilor campionate şi jucătorilor foarte valoroşi.

Managerul general al FCSB-ului susţine că, probabil, Dan Petrescu regretă acum că l-a lăsat pe Dugandzic să plece atât de uşor la Rapid:

”Golul marcat de Dugandzic cred că-l face pe Petrescu să-l regrete. Pentru că este un gol de atacant autentic. În afara cadrului porţii singura execuţie care se putea preta era asta. Nu e întâmplătoare. Este o execuţie de mare atacant.

Execuţie excepţională! Excepţională! Asta vezi în campionatele mari şi te miri cât de valoroşi sunt jucătorii. Uite că şi la noi sunt jucători capabili de asemenea execuţii”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

În vârstă de 28 de ani, Marko Dugandzic a fost transferat de Rapid în această vară, după ce i-a plătit Rapidului 400.000 euro.

Cu trei goluri marcate în acest sezon, atacantul croat este pe locul trei în clasamentul golgheterilor, după Andrea Compagno (şase goluri) şi Daniel Paraschiv şi Baba Alhassan (ambii cu câte patru goluri).

Ca un fapt divers, cei mai buni marcatori ai CFR-ului în acest sezon al Ligii 1 sunt Gabriel Debeljuh, Ciprian Deac şi Emmanuel Yehoah, toţi cu câte două goluri.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare