Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă vom câştiga la Londra, fotbalul românesc are valoare”. Gigi Becali, înaintea debutului FCSB în grupele Conference League: ”Avem echipă bună”

”Dacă vom câştiga la Londra, fotbalul românesc are valoare”. Gigi Becali, înaintea debutului FCSB în grupele Conference League: ”Avem echipă bună”

Fotbal intern

Comentarii

Gigi Becali a vorbit înaintea debutului pe care îl va avea FCSB în grupele Conference League.

FCSB se pregăteşte pentru primul meci din grupele Conference League din acest sezon.

Debutul în această fază a competiţiei va fi cel mai dificil test pentru formaţia pregătită de Nicolae Dică.

FCSB o va întâlni, la Londra, pe West Ham United, joi, 8 septembrie, de la ora 22:00.

Gigi Becali a prefaţat noua etapă în care intra formaţia roş-albastră, care nu a mai fost în grupele unei competiţii europene de cinci ani.

Atunci, în sezonul 2017-2018, FCSB juca în grupele Europa League, după ce pierdea în preliminariile Champions League de Sporting, scor general 1-5. 

Gruparea bucureşteană reuşea chiar să treacă de faza grupelor şi să se califice în primăvara europeană, dar era învinsă în ”dubla” din şaisprezecimi de Lazio, după 1-0 pe Arena Naţională şi 1-5 la Roma.

La momentul respectiv, la fel ca în prezent, FCSB era antrenată tot de Nicolae Dică.

Gigi Becali, înaintea debutului în grupele Conference League: ”Putem compara fotbalul românesc cu fotbalul european prin FCSB”

Gigi Becali a explicat că singura echipă care poate ”lua temperatura” fotbalului românesc în fotbalul european este FCSB, iar dacă aceasta va avea câştig de cauză în meciul de la Londra, atunci fotbalul românesc mai poate ”respira” la nivel continental.

Totodată, patronul vicecampioanei are încredere că formaţia sa are valoare şi speră să facă mai multe surprize în grupe de Conference League.

”Grupa de ce să fie uşoară? Noi, de câţiva ani, nu ne cunoaştem valoarea. Acum o să dăm test, să vedem unde suntem noi, FCSB, şi fotbalul românesc. Putem compara fotbalul românesc cu fotbalul european prin FCSB. 

Nici CFR nu a avut teste, a avut şi ghinioane. Acum joci cu West Ham, cu Anderlecht, acum vedem valoarea. Să vedem, la Londra... dacă vom câştiga la Londra înseamnă că fotbalul românesc are valoare.

Încercăm să facem ceva în Europa, eu zic că o să facem. Atât! Eu sunt foarte încrezător, avem echipă bună, valoroasă”, a declarat Gigi Becali, pentru ProX.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliconference league 

viewscnt
Articole similare