Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou TUN marca Gigi Becali: "Nici eu nu mă aşteptam să plece pe banii ăia". FCSB a dat o nouă lovitură care a şocat piaţa transferurilor

Un nou TUN marca Gigi Becali: "Nici eu nu mă aşteptam să plece pe banii ăia". FCSB a dat o nouă lovitură care a şocat piaţa transferurilor

Fotbal intern

Comentarii

FCSB a avut o vară plină pe piaţa transferurilor, însă unii jucători veniţi sub comanda lui Dică au fost trecuţi deja pe lista neagră de Gigi Becali.

FCSB a transferat pe bandă rulantă în vara acestui an şi şi-a îndeplinit deja un prim obiectiv al actualului sezon. Vicecampioana României s-a calificat în grupele Conference League, iar acum Gigi Becali a început deja să renunţe la jucătorii aduşi luna trecută.

Vadim Raţă este cel mai bun exemplu. Mijlocaşul s-a întors la FC Voluntari, după doar 108 minute jucate în tricoul FCSB-ului. Managerul general al roş-albaştrilor, Mihai Stoica, a vorbit despre decizia luată de Gigi Becali în privinţa lui Raţă, însă a oferit şi un exemplu pozitiv despre principiile pe care se bazează latifundiarul din Pipera în fotbal.

"Gigi Becali e un om impevizibil. Uite, se aştepta cineva să plece Man pe banii ăia? Recunosc, eu nu mă aşteptam. Nu credeam că va pleca nici măcar pe cinci milioane de euro, nu juca la echipa naţională. Echipa naţională nici nu avea rezultate, iar el nici nu era unul dintre titularii echipei.

Nu avea 19-20 de ani, eu mă gândeam că va pleca pe o sumă mai mică. Ce s-a întâmplat, a fost operă de artă pe semnătura lui Gigi Becali. E vorba de context. Îl cumpăra o echipă care era cu un pas în Serie B, nimeni nu se gândea că echipa aia poate să cumpere un jucător cu o sumă de opt cifre" , a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

În ianuarie 2021, Dennis Man a fost cumpărat de Parma, de la FCSB, cu 13 milioane de euro. Fotbalistul a retrogradat cu echipa sa în Serie B, unde, de altfel, evoluează şi acum.

  • 1 gol a marcat Dennis Man în cele cinci meciuri jucate pentru Parma în actuala stagiune
  • 6,5 milioane de euro valorează Dennis Man, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare