Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Antrenorul lui Hapoel Beer Sheva mi-a spus că mă doreşte mult". Sefer anunţă stadiul transferului său în Israel: "Am văzut că se dă foarte mult în mama"

"Antrenorul lui Hapoel Beer Sheva mi-a spus că mă doreşte mult". Sefer anunţă stadiul transferului său în Israel: "Am văzut că se dă foarte mult în mama"

Rapid

Comentarii

Atacantul lateral al Rapidului, Antonio Sefer (22 de ani), a oferit o primă reacţie după victoria cu Sepsi, scor 2-1. De asemenea, jucătorul ofensiv a lămurit transferul în Israel, la Hapoel Beer Sheva.

Antonio Sefer, despre transferul la Hapoel Beer Sheva

Rapid Bucureşti poate pierde încă un fotbalist din atac. După transferul lui Rareş Ilie în Ligue 1 la Nice, de sub comanda lui Adrian Mutu poate pleca şi Antonio Sefer

Atacantul lateral e dorit insistent de antrenorul lui Hapoel Beer Sheva, Elyaniv Barda. Antonio Sefer a lăsat transferul pe seama celor două cluburi şi a dat de înţeles că el ar fi de acord cu plecarea în Israel. 

De asemenea, i-a luat apărarea mamei sale, despre care au apărut informaţii că a cerut un salariu mare pentriu fiul său, ceea ce ar fi dus la încetarea tratativelor din partea echipei care tocmai a eliminat-o pe Universitatea Craiova din play-off-ul Conference League. 

"Încă nu s-a terminat nimic, am înţeles că vor fi discuţii, dar nu mă preocupă pe mine. Clubul va decide dacă e bine pentru mine sau nu. Familia mea nu a vorbit cu nimeni oficial de la Beer Sheva.  Am văzut că se dă foarte mult în mama, dar să ştiţi că nu e adevărat absolut nimic, nu au fost discuţii cu oficialii de la Beer Sheva.

Ţin doar să spun că a fost doar un mesaj de la antrenorul de la Beer sheva. Mi-a spus că mă doreşte foarte mult şi i-am spus că cluburile vor vorbi între ele, pentru că nu au nevoie de aceşti mici intermediari şi sper să vorbească. Dacă îmi voi face treaba foarte bine, o să vedem.

Cât o să fiu aici, vreau să dau tot ce e mai bun din mine şi vreau să rămân să câştig campionatul", a declarat Antonio Sefer. 

Antonio Sefer, titular şi marcator în victoria Rapidului cu Sepsi, 2-1

Rapid a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Sepsi, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii. Sepsi a deschis scorul prin Rondon, în minutul 22, din penalti. Pentru Rapid au marcat Sefer ’28 şi Ioniţă ’45+2.

"A fost un meci greu, ştiam că Sepsi e o echipă foarte bună. La antrenament am stat în plus faţă de meciurile trecute, mister (n.r. - Adrian Mutu) ne-a explicat ce trebuie să facem, să stăm uniţi, compacţi.

 Nu ştiu ce a fost (n.r. - la penalty-ul comis de el), am simţit şi eu că m-a lovit în picior. I-am zis că  n-am lovit, dar dacă aşa a decis domnul arbitru, nu aveam cum să întorc. Mă bucur că mi-am putut ajuta echipa cu acest gol şi pot să spun că m-am scos în mare parte", a mai spus Antonio Sefer.

Afla mai multe despre: antonio seferrapid bucurestiantonio sefer hapoel beer sheva 

viewscnt
Articole similare