adplus-dvertising
You are here:

EXCLUSIV | Unul dintre invitaţii de la cununia Simonei Halep a rupt tăcerea. Dezvăluiri inedite

EXCLUSIV | Unul dintre invitaţii de la cununia Simonei Halep a rupt tăcerea. Dezvăluiri inedite

Simona Halep

Comentarii

Unul dintre invitaţii care vor participa la cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc a rupt tăcerea şi a oferit câteva detalii despre eveniment.

Astăzi este una dintre cele mai importante zile din viaţa Simonei Halep. De la ora 16:00, cea mai mare jucătoare de tenis a României îşi va uni oficial destinele cu Toni Iuruc.

La cununia civilă au fost invitate aproximativ 300 de persoane şi unul dintre invitaţi a oferit câteva detalii despre evenimentul de la malul mării.

Unul dintre invitaţii Simonei Halep a rupt tăcerea. Detalii despre cununia civilă

Pentru cununia civilă, Simona Halep a ţinut să aibă aproape aproximativ 300 de invitaţi. Printre ei, rude, prieteni, apropiaţi, dar şi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, informaţie oferită de Telekom Sport.

Potrivit surselor noastre, Simona le-a impus invitaţilor câteva reguli drastice: nu au voi cu telefoane mobile sau aparatură de filmat şi nu au voie să vină cu cadouri sau daruri în bani.

Unul dintre invitaţi va încălca însă regulile impuse de Simona Halep. Emanoil Savin, fost primar al Buşteniului şi prieten de familie cu Simona Halep, este şi el invitat şi a rupt tăcerea.

Fostul politician a oferit câteva detalii despre eveniment şi spune că a pregătit un cadou special pentru cununia civilă a Simonei Halep:

”(Aveti emoţii pentru evenimentul organizat de Simona Halep?) Atunci când participi la un eveniment al Simonei Halep... întotdeuna am avut emoţii, inclusuiv la Wimbledon, la ultimul Grand Slam pe care l-a câştigat. Am fost prezent acolo.

Bineinţeles că, fiind prieten de familie cu familia Halep, suntem invitaţi, pe 15 septembrie, la un club din Constanţa. Vrem să-i urăm casă de piatră din tot sufletul. Bineînţeles că va fi o petrecere pe cinste şi o să ne întâlnim cu foarte multe personalităţi din lumea sportului şi din lumea mondena.

(Care e cea mai frumoasă amintire cu Simona?) Din toate amintirile, una e frumoasă şi restul sunt foarte frumoase. Am avut la un moment dat un meci în care Simona Halep, l-am văzut la televizor împreuna cu familia, aici, în Buşteni, am sărit prin hotel că toată lumea se ţinea de televizor.

Tot timpul ne-am bucurat. Simona e idolul la ora actuala a românilor şi văd că a prins publicul la nivel mondial.

(Ce preferinţe are Simona când vine la dumneavoastră acasă?) Vrea să mănânce totul numai tradiţional: produse de vânat, brânzeturi de casă, plăcinte ”Poale-n brâu”, curcan cu varză, tot ceea ce gătim noi pentru ea ştie cu siguranţă că sunt foarte bune şi că sunt bio.

Acesta este un vis mai vechi de-al ei. Vrea să se căsătorească. Îşi doreşte foarte mult un copil. Îl cunosc pe soţul ei foarte bine şi sunt sigur că se va linişti, şi îi dorim să ajungă cât mai repede în top 10 sau în top 3 (n.r. în clasamentul WTA). Simona rămâne Simona Halep.

Cu prima ocazie, când vine la munte, sper să urcăm împreună la Babele, la Sfinx şi să facem un traseu, la Crucea Caraiman, la Costila.

(Ce cadou îi veţi face?) Îi voi lua un cadou frumos. O amintire frumoasă de la familia Savin. Surpriza a făcut-o soţia mea. Va fi o amintire frumoasă şi plăcută. Ceva de casă.

(S-a consultat cu mama ei în legătură cu ţinuta pe care o va purta în ziua nunţii?) Cununia civilă se va petrece pe malul mării, unde va semna documentele de căsătorie, iar petrecerea va avea loc direct în club”, a declarat Emanoil Savin pentru Telekom Sport. 

viewscnt
Articole similare