Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bratu şi România, la un pas de a îl pierde definitiv pe Radu Drăguşin în favoarea Italiei: ”Ni s-a propus să fie naturalizat. Să nu-l mai selecţioneze dacă nu joacă”

Bratu şi România, la un pas de a îl pierde definitiv pe Radu Drăguşin în favoarea Italiei: ”Ni s-a propus să fie naturalizat. Să nu-l mai selecţioneze dacă nu joacă”

Echipa națională

Comentarii

Florin Manea a început un război cu selecţionerul de la U21, Florin Bratu, după ce fostul dinamovist nu l-a titulzarizat pe Radu Drăguşin în amicalul cu Georgia.

Impresarul lui Radu Drăguşin, Florin Manea, a declanşat un război cu Florin Bratu. Reprezentantul fotbalistului lui Juventus a fost lăsat mască de decizia de a nu îl titulariza pe fundaşul central în amicalul cu Georgia şi l-a atacat pe selecţioner pentru alegerea făcută.

După un schimb de replici, disputa se răcise, însă Manea a ieşit din nou la atac. Impresarul lui Drăguşin a dezvăluit că fotbalistul pe care îl reprezintă a primit oferta de a fi naturalizat, pentru a juca pentru Italia. Astfel, agentul ”tricolorului” mic a insinuat că dacă Drăguşin nu este titularizat în viitor, ar putea alege să reprezinte o altă naţională.

Bratu şi România, la un pas de a îl pierde definitiv pe Radu Drăguşin în favoarea Italiei

Hai să facem un exerciţiu de imaginaţie. Ce se întâmplă dacă Radu acceptă să fie naturalizat? Că ni s-a propus. Se poate, în Italia. La 21 de ani poate juca pentru Italia. Au fost oameni acolo care ne-au spus că poate fi naturalizat şi apoi va juca pentru Italia.

Eu îl rog frumos (n.r. pe Bratu), public, să nu-l mai selecţioneze pe Radu până nu joacă. Nici Radu nu vrea să vină şi să nu joace. El vrea să vină la lot, dar e de acord că nu are nevoie de nicio mână de ajutor. Nu-l recomandă nimic pe Bratu la naţională, nu are spate”, a spus Florin Manea, conform gsp.ro.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăflorin bratuflorin manearadu drăguşinromânia u21 

viewscnt
Articole similare