Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Klaus Iohannis, invitat de gală la cununia Simonei Halep. EXCLUSIV | Decizii drastice luate de sportivă

Klaus Iohannis, invitat de gală la cununia Simonei Halep. EXCLUSIV | Decizii drastice luate de sportivă

Simona Halep

Comentarii

Preşedintele României, Klaus Iohannis, va fi invitat de gală la cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc, eveniment programat miercuri, de la 16:00. Simona Halep le-a transmis invitaţilor câteva condiţii drastice.

Simona Halep şi Toni Iuruc se căsătoresc oficial miercuri, în Constanţa, de la ora 16:00. Petrecerea va fi găzduită de un club din Mamaia, unde naşul lor este unul dintre patroni.

La petrecere sunt aşteptaţi peste 300 de invitaţi, în special prieteni, rude şi apropiaţi ai celor doi. Însă va exista şi un invitat de gală.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, invitat la cununia civilă a Simonei Halep

Printre cei 300 de invitaţi sunt şi câteva mari personalităţi. Bineînţeles, Ilie Năstase şi Ion Ţiriac nu pot lipsi de la acest eveniment.

Însă pe lista invitaţilor este şi preşedintele României, Klaus Iohannis, potrivit surselor Telekom Sport.

Mare pasionat de tenis, Klaus Iohannis a primit invitaţia de la soţii Halep - Iuruc şi sunt şane foarte mari să-şi facă apariţie. De altfel, Simona Halep a luat câteva măsuri drastice pentru acest eveniment.

Cea mai mare jucătoare de tenis a României le-a transmis celor 300 de invitaţi că nu au voie să vină la petrecere cu telefoane mobile sau cu alte dispozitive de înregistrat. De asemenea, le-a interzis să vină cu cadouri sau cu daruri în bani.

Simona Halep şi Toni Iuruc îşi vor spune ”Da” în faţa ofiţerului stării civile în cadrul unui eveniment care va avea loc pe malul mării. Ulterior, cei doi vor merge într-un cunoscut club din Mamaia, unde are loc petrecerea.

Este vorba despre club Fratelli, la care Dani Caramihai, naşul lor de cununie, este unul dintre patroni.

De altfel, Dani Caramihai este cel care le-a făcut cunoştinţă Simonei Halep şi lui Toni Iuruc, în urmă cu mai mulţi ani, în club Fratelli din Bucureşti.

După căsătorie, sportiva a ales să-şi păstreze numele de familie şi în acte se va numi Simona Halep-Iuruc. Decizia contravine tradiţiilor machedoneşti, dar are legătură cu ceea ce înseamnă brandul Simona Halep la nivel mondial.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare