Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus o vedetă TV din Marea Britanie despre Emma Răducanu şi originile ei româneşti. Britanicii i-au sărit imediat în cap

Ce a spus o vedetă TV din Marea Britanie despre Emma Răducanu şi originile ei româneşti. Britanicii i-au sărit imediat în capgalerie foto

Tenis

Comentarii

Adil Ray, prezentatorul emisiunii ”Good Morning Britain”, de la ITV, şi-a pus britanicii în cap după ce Emma Răducanu a reuşit să câştige US Open. Sportiva în vârstă de 18 ani a câştigat trofeul după ce si-a impus cu 6-4, 6-3 în faţa tinerei Leylah Fernandez (19 ani).

În vârstă de doar 18 ani, Emma Raducanu a dat peste cap toate calculele şi a câştigat trofeul de la US Open, după o finală cu o altă stea în ascensiune, Leylah Fernandez, 19 ani.

Adil Ray, o vedetă TV foarte cunoscută în Marea Britanie, şi-a pus însă compatrioţii în cap după ce i-a acuzat de ipocrizie.

Ce a spus o vedetă TV din Marea Britanie despre Emma Răducanu. Britanicii, furioşi pe comentariile sale

În vârstă de 47 de ani, Adil Ray este unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de TV din Marea Britanie. El prezintă emisiunea ”Good Morning Britain”, găzduită de postul ITV.

Victoria Emmei Răducanu în finala de la US Open i-a adus şi mai multă notorietate. Adil Ray şi-a pus britanicii în cap după ce i-a acuzat de ipocrizie.

Înainte de finală, Adil Ray a postat pe contul său de Twitter un comentariu în care încearcă să scoată în evidenţă duplicitatea unora dintre britanici:

”Dacă joci într-o finală de tenis, eşti britanic. Dacă eşti muncitor în construcţii, livrator, chelneriţă etc. eşti român”, a fost comentariul postat de Adil Ray pe contul său de Twitter.

Acuzaţiile de ipocrizie i-au atras însă foarte multe critic din partea britanicilor, dar au existat şi foarte multe persoane care i-au susţinut afirmaţia.

Comentarul postat de Adil Ray vine pe fondul originilor Emmei Răducanu. Câştigătoarea US Open s-a năsuct în Toronto, Canada, din tată român şi mamă chineză. La vârsta de 2 ani, Emma Răducanu şi familia ei s-au mutat în Marea Britanie, unde trăieşte şi în prezent şi ţară pe care o reprezintă în competiţiile internaţionale.

Însă n-a fost singurul comentariu prin care vedeta Adil Ray şi i-a pus pe britanici în cap. Primul mesaj postat de britanicul în vârstă de 47 de ani după ce Emma Răducanu a câştigat US Open a atras şi el multe critici, dar şi mesaje de susţinere:

”Fiţi atenti. Emma Răducanu, imigrantă cu familie din România, China şi Canada i-a lovit rău pe hateri. Aceasta este Marea Britanie pe care o iubim”, a postat Adil Ray după victoria Emmei Răducanu.

Cine este Adil Ray, britanicul care şi-a pus compatrioţii în cap

În vârstă de 47 de ani, Adil Ray este una dintre cele mai cunoscute vedete TV din Marea Britanie. Este actor, prezentator TV, comediant şi prezentator de radio.

Şi-a început cariera la BBC şi în prezent lucrează pentru ITV, unde prezintă emisiunea ”Good Morning Britain”, una dintre cele mai urmărite din Regat.

În 2016, a fost numit Ofiţer al Ordinului Imperiului Britanic, pentru serviciile aduse în radiodifuziune.

Comentariile prin care Adil Ray susţine integrarea imigranţilor nu sunt întâmplătoare. Vedeta TV s-a născut în Birmingham (Anglia), dar tatăl său este pakistanez şi mama lui este kenyană.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: emma raducanu 

viewscnt
Articole similare