Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a dat lovitura: ”El este atacantul de care FCSB avea nevoie. Poate marca multe goluri” EXCLUSIV

Gigi Becali a dat lovitura: ”El este atacantul de care FCSB avea nevoie. Poate marca multe goluri” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru a remarcat la Minutul 91 importanţa lui Claudiu Keşeru în jocul echipei lui Edward Iordănescu.


Panduru a analizat derby-ul de pe Arena Naţională dintre FCSB şi Dinamo şi a vorbit inclusiv despre câţiva dintre jucătorii implicaţi în acest meci.

Expertul crede în revenirea lui Adrian Şut, un fotbalist util pentru linia mediană a roş-albaştrilor, care momentan este în refacere după o accidentare: ”M-a surprins FCSB pentru că joacă cu Cristea închizător, eu nu-l văd închizător, rămâne să vedem dacă joacă în continuare, nu ştie să joace în poziţia aia. Şi ”Lampard” (n.r Ovidiu Popescu) face unele greşeli din poziţia aia. Acolo trebuie să ai tot timpul adversarii în faţă, să încerci să stopezi toate baloanele. S-ar putea Şut să revină. Nu mi-a plăcut la început, după care mi-a plăcut nu neapărat pentru că stătea foarte bine în teren, dar când are mingea este preocupat să dea rapid mingea în faţă. Ceea ce este foarte bine” a spus Panduru.

El l-a remarcat pe Claudiu Keşeru şi l-a lăudat pentru execuţia superbă de la primul gol marcat de FCSB în derby: ”Keşeru e golgheterul de care FCSB avea nevoie, e omul care probabil va ţine cei doi fundaşi. Ţin minte că întotdeauna spuneam că va ţine fundaşii apropiaţi, e omul care atunci cand are mingea, având un stâng foarte bun poate marca multe goluri şi cred că va marca multe goluri. Eliberează şi stânga dreapta, iar Cordea şi Coman sau Gheorghe pot avea spaţii mult mai mari. La lovitura liberă, el acolo vrea să dea, nu e întâmplare. Cred că portarul nu putea să facă nimic!” a mărturisit Basarab Panduru, în cadrul emisiunii Minutul 91 de la Telekom Sport.

În vârstă de 34 de ani, Claudiu Keşeru este cotat în prezent la 1.5 milioane euro şi a revenit în această vară la FCSB. Atacantul a marcat la chiar prima apariţie, în derby-ul cu Dinamo. Născut la Oradea, Keşeru a crescut la FC Bihor şi Nantes, iar în cariera sa a mai jucat la Libourne, Tours, Angers, Bastia, Al Gharafa şi Ludogorets. A fost cel mai bun marcator din Bulgaria timp de trei sezoane şi declarat cel mai bun jucător străin din acest campionat în 2019. Este de şase ori campion în Bulgaria, dar şi campion al României.

Afla mai multe despre: keşerufcsbpanduru,  

viewscnt
Articole similare