Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce note a primit brigada de arbitri de la partida Universitatea Craiova - Sepsi! ”Niciunul nu primeşte notă de trecere!”

EXCLUSIV | Ce note a primit brigada de arbitri de la partida Universitatea Craiova - Sepsi! ”Niciunul nu primeşte notă de trecere!”
Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei Sepsi OSK, în etapa a VIII-a a Ligii I.

Pentru U Craiova a marcat Gustavo '32, iar pentru Sepsi a înscris Fofana '17. În minutul 80, Niczuly (Sepsi) a apărat un penalty executat de Gustavo. Meciul a fost condus de arbitrul Marian Barbu şi brigada acestuia. Golurile şi penalty-ul acordat pe final au lăsat loc de interepretări, iar prezent în studioul Telekomsport, fostul arbitru, Cristi Balaj, consideră că toată brigada nu ar trebui să primească notă de trecere. 

 ”Niciunul nu primeşte notă de trecere!”

”Niciunul nu primeşte notă de trecere, toată brigada primeşte note cu care nu pot arbitra etapa următoare.  Au arbitrat bine, dar au greşit fazele importante, decisive”, a spus Cristi Balaj, în exclusivitate, pentru Telekomsport. 

Înaintea meciului i s-a adus un omagiu lui Ilie Balaci, care a decedat la 21 octombrie 2018. Fiica acestuia, Lorena, a dat lovitura de începere a meciului, iar jucătorii Craiovei au intrat cu un banner în memoria "Marelui Blond".

Afla mai multe despre: sepsi-craiova-marin barbu-liga 1-cristi balaj 

viewscnt
Articole similare