Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Interes mare pentru Dinamo - Steaua! Număr impresionant de bilete vândute pentru ”Eternul derby” | EXCLUSIV

Interes mare pentru Dinamo - Steaua! Număr impresionant de bilete vândute pentru ”Eternul derby” | EXCLUSIV
Comentarii

Inters mare pentru derby-ul din Liga 2, Dinamo - CSA Steaua!

Interes mare pentru Dinamo - Steaua! Număr impresionant de bilete vândute | EXCLUSIV

Dinamo - Steaua este capul de afiş al rundei cu numărul şase din Liga 2. Derby-ul se va disputa pe Arena Naţională, cel mai mare stadion al ţării.

Din informaţiile Orange Sport, azi, cu câteva ore înainte de cel mai aşteptat meci al sezonului din Liga 2, numărul de bilete vândute a ajuns la aproximativ 17.000!

Ce a declarat Burcă înainte de meci:

"La meciurile astea nu ai nevoie de o motivare suplimentară, nu am făcut nimic special. Un meci nu trebuie să difere faţă de altul, trebuie să intri 100% concentrat, atent pe lucrurile pe care le pregătim în fiecare săptămână. 

Eu sunt liniştit, dar ştiind că vom putea produce o bucurie suporterilor, meciul capătă o mai mare greutate. Nu aş vrea să intru în discuţiile astea privind eternul derby, pentru că acolo a avut loc o ruptură cu ceva timp în urmă, părerile sunt împărţite. 

Originea celor două echipe este aceeaşi şi cred că într-un fel rămâne un derby. Dinamo nu va ajunge în aceeaşi situaţie cu Steaua. Din perspectiva noastră, lucrurile sunt clare, celelalte proiecte sunt făcute să vină suport pentru echipa noastră. 

Am avut discuţii chiar şi cu domnul Badea, am văzut şi declaraţiile comandantului de la CS Dinamo, toată lumea vrea un Dinamo puternic. Nu poate exista niciun dubiu că noi suntem adevăratul Dinamo. În primul rând că suporterii certifică asta şi sunt alături de noi", a declarat Burcă.

În momentul de faţă, Dinamo se clasează pe locul 12, cu şase puncte după primele cinci meciuri.

De cealaltă parte, Steaua stă ceva mai bine în clasament. A câştigat trei partide, a remizat în una şi a pierdut în alta. 

Cu zece puncte acumulate în cinci etape, formaţia pregătită de Daniel Opriţa se află pe locul şapte.

Afla mai multe despre: dinamocsa steaua 

viewscnt
Articole similare