Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Concluzia la care a ajuns Marius Niculae după ce l-a urmărit pe Ronaldo la Manchester United: ”Fizicul nu îl mai ajută...”

EXCLUSIV | Concluzia la care a ajuns Marius Niculae după ce l-a urmărit pe Ronaldo la Manchester United: ”Fizicul nu îl mai ajută...”
Comentarii

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a vrut să plece de la Manchester United pentru a semna cu o echipă care evoluează în UEFA Champions League!

EXCLUSIV | Marius Niculae l-a urmărit pe Cristiano Ronaldo şi a ajuns la următoarea concluzie: ”Fizicul nu îl mai ajută...”

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a vrut să plece de la Manchester United. Principalul motiv pentru care Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Manchester United este acela că "Diavolii roşii" nu joacă în acest sezon al Ligii Campionilor, competiţia a cărui golgheter şi pasator all-time este Cristiano Ronaldo. Portughezul a câştigat Liga Campionilor de cinci ori în carieră.

Marius Niculae (40 de ani) îşi aduce aminte cu plăcere despre momentele în care împărţea aceeaşi cameră, acelaşi vestiar, la Sporting Lisabona, cu portughezul Cristiano Ronaldo (37 de ani).

Niculae l-a urmărit pe Ronaldo în ultima perioadă şi a ajuns la următoarea concluzie: ”Fizicul nu îl mai ajută!”. 

”Am zis că mai mult de un an Cristiano nu va mai rezista. S-a făcut un an. Îl cunosc foarte bine îi ştiu limitele. El mai vrea, dar fizicul nu îl mai ajută. El şi-ar mai fi dorit să joace în Champions League, să mai dea goluri, să nu îl mai ajungă nimeni”, a declarat Marius Niculae pentru Orange Sport. 

Între timp, de la debutul la Sporting Lisabona, Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului, cu 807 goluri înscrise pentru Manchester United, Juventus, Real Madrid, Sporting şi naţionala Portugaliei. 

VIDEO | Florin Tănase a marcat primul său pentru Al-Jazira! Şi-a deschis "cont" în Emirate

Afla mai multe despre: cristiano ronaldomarius niculae 

viewscnt
Articole similare