Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Semnează cu Barca: contract până în 2027, clauză record! Laporta, lovitură de proporţii

Semnează cu Barca: contract până în 2027, clauză record! Laporta, lovitură de proporţii

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona e aproape să bata palma cu Gavi (17 ani), "wonderkidul" promovat de Ronald Koeman din La Masia, pentru un nou contract. Noua înţelegere propusă de Barcelona lui Gavi este valabilă până în 2027 şi va avea o clauză de reziliere de un miliard de euro, la fel ca Ansu Fati şi Pedri.

Semnează cu Barca: contract până în 2027, clauză record! Laporta, lovitură de proporţii

Gavi îşi termină actualul contract cu Barcelona în vara lui 2023 şi, pentru că a reuşit să se impună la prima echipă şi şi-a demonstrat valoarea şi potenţialul, şefii de pe Camp Nou au început de mai mult timp negocierile pentru o nouă înţelegere pe termen lung.

Potrivit Sport, Barcelona şi Gavi sunt aproape să bată palma pentru un nou contract. Catalanii îi propun lui Gavi un contract valabil până în 2027, cu o clauză de reziliere de un miliard, similară cu cele ale lui Ansu Fati (19 ani) şi Pedri (18 ani). Sursa citată nu pomeneşte nimic despre salariul oferit de Barcelona lui Gavi.

Deşi au apărut tentaţii din partea mai multor cluburi potente financiar, cum ar fi Chelsea sau PSG, Gavi nici nu vrea să audă, deşi poate semna cu oricine doreşte peste un an. Mijlocaşul crescut în academia Barcelonei vrea să-şi urmeze visul şi să aibă succes pe Camp Nou, astfel că vrea să joace doar pentru Barcelona.

În actuala înţelegere, Gavi are o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro, accesibilă PSG-ului sau lui Chelsea, dar fotbalistul nu vrea să plece de la Barcelona.

Gavi a trecut pe la toate grupele de juniori ale Barcelonei şi a fost promovat în echipa mare în vara lui 2021. Cel care l-a promovat, Ronald Koeman, a plecat de pe Camp Nou, dar Xavi - înlocuitorul său - îi acordă încredere şi şanse de a se face remarcat. De altfel, mijlocaşul spaniol a şi marcat împotriva lui Atletico Madrid, în derby-ul câştigat 4-2 pe Camp Nou, în ultima etapă din LaLiga.

  • 27 de meciuri, două goluri şi trei pase de gol a reuşit Gavi până acum în tricoul Barcelonei, în toate competiţiile
  • 40 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Gavi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gavicontractbarcelonaclauzaprelungirelaportalovitura 

viewscnt
Articole similare