Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii lui Dinamo, distruşi după o nouă umilinţă: ”Nu vreau să retrogradez, îmi cer scuze suporterilor” / ”Am încercat”

Jucătorii lui Dinamo, distruşi după o nouă umilinţă: ”Nu vreau să retrogradez, îmi cer scuze suporterilor” / ”Am încercat”
Comentarii

Dinamo a pierdut 0-4 în deplasarea de la FC Botoşani.

Dinamo a mers la Botoşani sperând să scoată măcar un punct din confruntarea cu formaţia lui Marius Croitoru.

În minutul 27, scorul era deja 2-0 pentru moldoveni, iar jucătorii de la Botoşani au reuşit să mai lovească de două ori, chiar dacă au luat piciorul de pe aceleraţie.

După fluierul final, Jonathan Rodriguez a afirmat că nu i s-a părut că echipa sa merita să piardă aşa drastic şi că fiecare meci de acum încolo e o finală.

"E un sentimnt aşa şi aşa, mă întorc unde a fost casa mea patru ani, dar sunt supărat că am pierdut 4-0.

Nu cred că a fost în meci o aşa de mare diferenţă, dar asta e fotbalul. Ne lipseşte să dăm noi primul gol şi să nu mai luăm aşa repede, că e greu.

Am încercat, dar ne-am deschis şi am primit încă două goluri şi e greu să întorci. Nu contează statistica, se câştigă pe goulri.

Toate meciurile sunt nişte finale pentru noi, trebuie să luăm puncte şi să continuăm să jucăm ca azi şi sunt convins că, dacă vom câştiga un meci, vor urma multe victorii la rând.

Ne cunoaştem ca adversari şi ştim ce calitate avem. Depindem de un meci, să îl câştigăm şi să prindem încredere", a spus Jonathan Rodriguez.

Jucătorii lui Dinamo, distruşi după o nouă umilinţă

Antoni Ivanov, un alt nou-venit la Dinamo, şi-a cerut scuze fanilor şi a afirmat că nu plănuieşte să retrogradeze.

Mi-e greu să explic, nu ştiu ce se întâmplă cu Dinamo, le cer scuze suporterilor. Nu se poate să începem fiecare meci cu gol primit de la vestiar, nu e bine, nu ştiu ce să zic.

Trebuie să muncim mai mult, trebuie încredere şi să dăm mai mult şi la antrenamente şi în meciuri pentru că nu e bine ca o echipă aşa mare să fie aşa jos în clasament.

În acest moment, să ne concentrăm mai mult, să nu ne pierdem încrederea, să dăm totul.

Până la urmă, trebuie să vină şi rezultatele, nu e altă soluţie. Sunt aici, trebuie să adunăm puncte şi cred (n.r.- că Dinamo se va salva de la retrogradare).

Nu ştiu de alţi jucători, dar eu nu vreau să retrogradez. Pentru noi, fiecare meci e greu, nu contează cu cine jucăm.

Pot să am patru hematoame dacă trebuie, dar să luăm puncte”, a declarat Ivanov.

Afla mai multe despre: botoşani - dinamo 

viewscnt
Articole similare