Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Billel Omrani este noul jucător al FCSB-ului! Cum a fost prezentat fostul atacant de la CFR

OFICIAL | Billel Omrani este noul jucător al FCSB-ului! Cum a fost prezentat fostul atacant de la CFR

FCSB

Comentarii

Billel Omrani a fost prezentat oficial la FCSB, prin intermediul canalelor media ale clubului. Gigi Becali l-a cumpărat din postura de jucător liber de contract.

Gigi Becali a anunţat că Billel Omrani (28 de ani) a semnat cu FCSB, pentru un salariu de 20.000 de euro şi o primă de instalare. Fotbalistul a ajuns la baza de antrenament a clubului, unde şi-a cunoscut noii colegi. 

”FCSB anunţă sosirea lui Billel Omrani, care a evoluat, până sezonul trecut, pentru CFR Cluj. Atacantul francez în vârstă de 29 de ani va purta tricoul cu numărul 19 şi a efectuat deja primul antrenament sub comanda lui Nicolae Dică.

Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru! Billel Omrani este un atacant născut la 2 iunie 1993, în Forbach, Franţa. Acesta a început fotbalul la Olympique Marseille şi a mai evoluat, în Franţa, pentru AC Arles Avignon.

Din septembrie 2016 şi până în mai 2022 a evoluat pentru CFR Cluj, alături de care a cucerit 5 titluri de campion şi 2 Supercupe ale României. De asemenea, are în palmares şi Cupa Ligii Franţei, cu Olympique Marseille, 2012”, a fost anunţul celor de la FCSB.

Transferul lui Billel Omrani la FCSB a fost anunţat de Gigi Becali, omul de afaceri care a anunţat că l-a convins pe francez să semneze un contract pe un salariu de 20.000 de euro, plus o primă de instalare.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Billel Omrani în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: fcsb-omrani-superligă 

viewscnt
Articole similare