Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mihai Stoica, prima reacţie după transferul lui Billel Omrani la FCSB: "A fost febleţea lui Gigi"

EXCLUSIV | Mihai Stoica, prima reacţie după transferul lui Billel Omrani la FCSB: "A fost febleţea lui Gigi"

FCSB

Comentarii

Invitat la Orange Sport, Mihai Stoica (57 de ani) a comentat transferul lui Billel Omrani (28 de ani) la FCSB, liber de contract.

Gigi Becali l-a convins pe Billel Omrani să semneze un contract pe un an cu drept de prelungire pe încă doi la FCSB şi şi-a îndeplinit, astfel, o dorinţă mai veche. Omrani a fost de mai mult timp pe lista de transferuri a lui Gigi Becali, dar abia acum a ajuns să joace în tricoul roş-albaştrilor.

EXCLUSIV | Mihai Stoica, prima reacţie după transferul lui Billel Omrani la FCSB: "A fost febleţea lui Gigi"

Mihai Stoica a comentat transferul lui Billel Omrani la FCSB şi a spus că francezul "a fost febleţea lui Gigi", Becali avându-l de mai mult timp e lista de transferuri. MM e sigur că Omrani, dar şi Compagno sau Miculescu, cele mai scumpe transferuri făcute de FCSB în vară, vor da randament.

"Asta a fost febleţea lui Gigi. De ani de zile s-a chinuit să-l ia şi, acum, dacă tot a avut ocazia, l-a luat. Eu zic că o să fie bun Omrani. Şi Miculescu la fel! O să fie excepţional şi Copmagno!", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

EXCLUSIV | În ce condiţii poate Billel Omrani să fie un câştig pentru FCSB: "Aşa poate să decidă"

Andrei Vochin, expertul Orange Sport, a comentat transferul lui Billel Omrani şi a anunţat că priveşte cu ochi buni mutarea, dar cu o singură condiţie. Omrani trebuie să fie într-o stare fizică foarte bună pentru a putea fi decisiv la FCSB.

Becali l-a convins pe Billel Omrani să semneze un contract pe un an cu FCSB, francezul obţinând un salariu de 20.000 de euro pe lună. FCSB are opţiunea de a prelungi înţelegerea cu Omrani după un, pe încă dou sezoane, dacă atacantul dă randament.

"Eu cred că dacă va slăbi, va fi un jucător foarte, foarte bun pentru FCSB. El, calitate are, mare. Depinde de cei de acolo să-l facă să ajungă la fizicul pe care-l avea la CFR Cluj. Şi acolo a avut perioade în care a mai luat 1-2 kilograme în plus, nu prea se antrena, Petrescu l-a mai trimis prin tribună. Bănuiesc că nu degeaba.

Nu cred că e un jucător cu care e uşor de lucrat, dar cred că e un jucător care poate să decidă", a spus Andrei Vochin, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicaomranifcsb 

viewscnt
Articole similare