Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | În ce condiţii poate Billel Omrani să fie un câştig pentru FCSB: "Aşa poate să decidă"

EXCLUSIV | În ce condiţii poate Billel Omrani să fie un câştig pentru FCSB: "Aşa poate să decidă"

FCSB

Comentarii

Invitat la Orange Sport, Andrei Vochin a comentat transferul lui Billel Omrani (28 de ani) la FCSB.

Gigi Becali l-a transferat pe Billel Omrani la FCSB, gratis, după ce atacantul s-a despărţit de CFR Cluj în luna iunie. Francezul a sosit liber de contract, iar Andrei Vochin crede că poate fi un real câştig pentru FCSB, dacă va fi într-o formă fizică bună.

EXCLUSIV | În ce condiţii poate Billel Omrani să fie un câştig pentru FCSB: "Aşa poate să decidă"

Andrei Vochin, expertul Orange Sport, a comentat transferul lui Billel Omrani şi a anunţat că priveşte cu ochi buni mutarea, dar cu o singură condiţie. Omrani trebuie să fie într-o stare fizică foarte bună pentru a putea fi decisiv la FCSB.

Becali l-a convins pe Billel Omrani să semneze un contract pe un an cu FCSB, francezul obţinând un salariu de 20.000 de euro pe lună. FCSB are opţiunea de a prelungi înţelegerea cu Omrani după un, pe încă dou sezoane, dacă atacantul dă randament.

"Eu cred că dacă va slăbi, va fi un jucător foarte, foarte bun pentru FCSB. El, calitate are, mare. Depinde de cei de acolo să-l facă să ajungă la fizicul pe care-l avea la CFR Cluj. Şi acolo a avut perioade în care a mai luat 1-2 kilograme în plus, nu prea se antrena, Petrescu l-a mai trimis prin tribună. Bănuiesc că nu degeaba.

Nu cred că e un jucător cu care e uşor de lucrat, dar cred că e un jucător care poate să decidă", a spus Andrei Vochin, la Orange Sport.

Billel Omrani, prezentat oficial la FCSB!

Billel Omrani a fost prezentat oficial la FCSB, prin intermediul canalelor media ale clubului. Gigi Becali l-a cumpărat din postura de jucător liber de contract.

”FCSB anunţă sosirea lui Billel Omrani, care a evoluat, până sezonul trecut, pentru CFR Cluj. Atacantul francez în vârstă de 29 de ani va purta tricoul cu numărul 19 şi a efectuat deja primul antrenament sub comanda lui Nicolae Dică.

Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru! Billel Omrani este un atacant născut la 2 iunie 1993, în Forbach, Franţa. Acesta a început fotbalul la Olympique Marseille şi a mai evoluat, în Franţa, pentru AC Arles Avignon.

Din septembrie 2016 şi până în mai 2022 a evoluat pentru CFR Cluj, alături de care a cucerit 5 titluri de campion şi 2 Supercupe ale României. De asemenea, are în palmares şi Cupa Ligii Franţei, cu Olympique Marseille, 2012”, a fost anunţul celor de la FCSB.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Billel Omrani în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com.

 

Afla mai multe despre: omraniandrei vochinfcsbfizicconditie 

viewscnt
Articole similare