Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FCSB acuză arbitrajul după egalul cu Voluntari. MM Stoica s-a luat de Adrian Cojocaru: ”E vina mea că am memorie?”

EXCLUSIV | FCSB acuză arbitrajul după egalul cu Voluntari. MM Stoica s-a luat de Adrian Cojocaru: ”E vina mea că am memorie?”

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat în meciul de pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 1-1, în etapa a 10-a a Ligii 1.

EXCLUSIV | FCSB acuză arbitrajul după egalul cu Voluntari. MM Stoica s-a luat de Cojocaru: ”E vina mea că am memorie?”

La scurt timp după încheierea partidei de pe Arena Naţională, MM Stoica ţinut să critice arbitrajul din jocul cu Voluntari. Oficialul celor de la FCSB a raportat un henţ nesancţionat de arbitru la Igor Armaş, dar şi eliminarea pe nedrept a lui Malcom Edjouma, care nu va juca în partida cu Universitatea Craiova.

Managerul general al FCSB a transmis prin intermediul reţelelor de socializare că arbitrii din „camera” VAR lasă împresia că dorm întimpul meciurilor.

MM Stoica s-a luat, mai ales, de Adrian Cojocaru, care a fost, aseară, arbitru VAR.

Rezultatul este şi viciat şi mincinos. Trebuia să câştigăm. N-am jucat rău chiar deloc. Am avut foarte multe ocazii. Cojocaru a venit să le arată cât de penalty a fost. Acelaşi Cojocaru care nu a dat penalty la un cot. Pai dacă ne dezavantajezi meci de meci... Tot Cojocaru e mereu.

E vina mea că am memorie? E din Galaţi el. E o chestie care pe mine ma frapează e că a fost titular în echipa de juniori pe care eu am făcut-o. Si uite ce face Cojocaru...  Eu credeam că va ajunge fotbalist, dar a ajuns arbitru. Nu spun că face intenţionat, dar e foarte grav când nu vezi ceva sau inventezi ceva. Şi el a inventat un henţ. Când iei o decizie, nu o iei că ţi s-a părut ţie”, a răbufnit MM Stoica, în direct, la Orange Sport. 

FCSB are două egaluri şi un eşec în ultimele trei partide din campionatul intern. Vicecampioana rămâne cu o singură victorie în acest sezon al Superligii.

FC Voluntari n-a mai câştigat de şapte etape, timp în care făcut trei egaluri.

Cine a format brigada de arbitri la FCSB - FC Voluntari

  • Arbitru: Marcel Bîrsan / Asistenţi: Mihai Marica şi Radu Ghinguleac 
  • Arbitru VAR: Adrian Cojocaru / Arbitru AVAR: Vladimir Urzică

VIDEO | Omrani, prima reacţie după ce a semnat cu FCSB! Ce spune despre Gigi Becali + Ce obiective şi-a stabilit

Afla mai multe despre: adrian cojocarumm stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare