Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Omrani, prima reacţie după ce a semnat cu FCSB! Ce spune despre Gigi Becali + Ce obiective şi-a stabilit

VIDEO | Omrani, prima reacţie după ce a semnat cu FCSB! Ce spune despre Gigi Becali + Ce obiective şi-a stabilit

FCSB

Comentarii

Billel Omrani a fost prezentat oficial la FCSB, prin intermediul canalelor media ale clubului. Gigi Becali l-a cumpărat din postura de jucător liber de contract.

VIDEO | Omrani, prima reacţie după ce a semnat cu FCSB! Ce spune despre Gigi Becali + Ce obiective şi-a stabilit

Billel Omrani (29 de ani) a semnat cu FCSB, din postura de jucător liber de contract, un angajament valabil până la finalul sezonului, cu opţiune de prelungire pentru încă doi ani.

Omrani a oferit prima reacţie după ce a semnat cu FCSB. Atacantul şi-a dezvăluit obiectivele.

"Sunt foarte fericit că am semnat aici. Acum am nevoie să lucrez şi vreau să câştigăm fiecare meci, atât în campionat, cât şi în Conference League. Eu sper să câştigăm titlul şi să mergem mai departe în Conference League. Sper să fiu un plus pentru echipă. Echipa e foarte bună, are jucători foarte buni şi sper să câştigăm titlul. E adevărat, am câştigat cinci titluri până acum (n.r - cu CFR Cluj), sper să reuşesc şi aici.

E adevărat că domnul Becali m-a vrut demult. Şi eu am vrut să vin, dar nu s-a întâmplat. Acum sunt aici, sunt foarte fericit. Nu sunt pregătit 100%, am nevoie de 10 zile şi atât. Sunt pregătit să fac primul antrenament, să lucrez mult, să fiu 100% şi să fiu un plus pentru echipă. Voi vedea azi la antrenament cum mă simt. Mie îmi place să lucrez, să joc, îmi place fotbalul. Vreau să arăt tuturor că sunt pregătit.

Am fost rival până acum, am văzut tot timpul când am venit aici că stadionul a fost plin, incredibil! Mi-a plăcut atmosfera. Un mesaj pentru suporteri? Sper să dau multe goluri, multe assist-uri şi să câştigăm multe meciuri. Să fie cu noi tot timpul", a declarat Billel Omrani, pentru FCSB TV.

Transferul lui Billel Omrani la FCSB a fost anunţat de Gigi Becali, omul de afaceri care a anunţat că l-a convins pe francez să semneze un contract pe un salariu de 20.000 de euro, plus o primă de instalare.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Billel Omrani în prezent, potrivit specialiştilor de la Transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: fcsbomrani 

viewscnt
Articole similare