Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură grea pentru FCSB! Titularul, OUT: ”E o pierdere foarte mare”. Dică i-a găsit înlocuitor

Lovitură grea pentru FCSB! Titularul, OUT: ”E o pierdere foarte mare”. Dică i-a găsit înlocuitorgalerie foto

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a explicat că printre motivele pentru care forma vicecampioanei în acest început de sezon nu a fost cea mai bună se numără şi problemele din defensivă, fie că e vorba de accidentări sau de jucători nou-veniţi, care mai au nevoie de timp de acomodare.

Dacă FCSB a reuşit, cu chiu, cu vai, să îşi atingă obiectivul în Conference League, adică să se califice în grupe, în campionat roş-albaştrii au fost departe de ceea ce se doreşte de la ei.

După opt etape, echipa pregătită de Nicolae Dică are doar opt puncte şi a reuşit să îşi treacă în cont o singură victorie, împotriva Chindiei, după ce a fost condusă cu 0-2.

S-a vorbit foarte mult pe marginea dificultăţilor din tabăra vicecampioani. Gigi Becali a investit peste cinci milioane de euro în transferuri, dar echipa joacă mai rău ca sezonul trecut.

O explicaţie ar fi că jucătorii nou-veniţi au nevoie de timp de acomodare şi de adaptare la stilul de joc al noii echipe, nefiind indicat să fie pur şi simplu aruncaţi în teren din primele zile, mai ales fundaşii.

Lovitură grea pentru FCSB

Dar asta s-a şi întâmplat. Dawa a evoluat în toate partidele disputat de FCSB până acum, greşind aproape meci de meci, în timp ce şi Tamm a suferit aceeaşi soartă, deşi măcar a gafat mai puţin.

MM Stoica este de părere că schimbările din apărare au afectat grav rezultatele vicecampioanei şi a punctat că accidentarea titularului Ovidiu Popescu e de asemenea o ”pierdere foarte mare”.

Omul bun la toate de la FCSB a suferit o ruptură la ligamentul încrucişat la meciul cu Mioveni, pentru care a avut nevoie de operaţie, care îl va ţine departe de gazon şase luni.

Ovidiu Popescu e o pierde foarte mare. Oamenii nu înţeleg. Noi nu avem nici acum o variantă clară de fundaş dreapta. Avem mulţi, dar nu e unul clar.

Avem doi fundaşi centrali care abia s-au cunoscut. Avem pe Radunovic, singurul fundaş stânga, care şi el trebuie...”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

În locul lui ”Lampard” Popescu, Nicolae Dică i-ar putea trimite în teren pe Radu Boboc, Alexandru Pantea, Florin Achim sau chiar Denis Haruţ.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare